Hladno pivo, Goblini, Partibrejkersi, Artan Lili, Darkwood dub, Ničim izazvan, Piknik, Orthodox Celts, Ritam nereda i Mortal Kombat bendovi su koji će nastupiti na ovogodišnjem 16. Koncertu godine, u subotu 12. decembra. Do sada je prodato 4.500 ulaznica, a Luftika najvernijim pratiocima deli 2 karte za jednu od vodećih rokenrol manifestacija na Balkanu, a sve što treba da uradite jeste da sledite jednostavna uputsva.

Tradicionalna manifestacija na kojoj su do sada svirale sve najvažnije domaće grupe, počeće u 16 časova u Velikoj dvorani Spensa. Otvoriće je Putrid Blood, bend koji je odabrao stručni žiri nakon trećeg, novembarskog koncerta u okviru mini festivala “Nove Snage rokenrola 2015.”

U 16.30 nastupa Piknik, novosadski bend “tvrđeg” zvuka – ‘hard-core, punk, pop-rock, thrash metal, electro industrial, social comedy’, a Miroslav Majkić iz tog sastava kaže da će, budući da nastupaju pred treznom publikom, u samom startu zagrejati atmosferu.

brkovi-piknik-koncert-godine
Facebook stranica Koncert godine

U 17.05 sledi Ničim izazvan koji će prvi put nastupiti na Koncertu godine, bend koncentrisan na autorsku muziku sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom, koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. “Velika nam je čast što ćemo svirati sa takvim imenima, a naše je da to opravdamo”, kaže frontmen Boris Bakalov.

Idi na sledeću stranu >>>

34 Komentari

  1. Nije bilo lako odrediti dobitnika, u ovom slučaju dobitnicu. Fanovi Koncerta godine su se javljali na facebook stranicama, na fb grupama, u komentarima na Luftici
    Zbog nedostatka programa koji bi objedinio sve share-ove, komentare i lajkove, dobitnika smo izvukli na stari način – na papirićima iz šešira. Današnja dobitnica je Valentina Šćurla iz Osijeka.
    Čestitamo Valentini, a ostalim učesnicima više sreće vrlo brzo, kada započinjemo novi ciklus nagrađivanja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here