hlano-pivo-koncert-godine-2015
Facebook stranica Koncert godine
Dogadjaji Koncerti

Koncert godine – karte, bendovi i satnica

Hladno pivo, Goblini, Partibrejkersi, Artan Lili, Darkwood dub, Ničim izazvan, Piknik, Orthodox Celts, Ritam nereda i Mortal Kombat bendovi su koji će nastupiti na ovogodišnjem 16. Koncertu godine, u subotu 12. decembra. Do sada je prodato 4.500 ulaznica, a Luftika najvernijim pratiocima deli 2 karte za jednu od vodećih rokenrol manifestacija na Balkanu, a sve što treba da uradite jeste da sledite jednostavna uputsva.

Tradicionalna manifestacija na kojoj su do sada svirale sve najvažnije domaće grupe, počeće u 16 časova u Velikoj dvorani Spensa. Otvoriće je Putrid Blood, bend koji je odabrao stručni žiri nakon trećeg, novembarskog koncerta u okviru mini festivala „Nove Snage rokenrola 2015.“

U 16.30 nastupa Piknik, novosadski bend „tvrđeg“ zvuka – ‘hard-core, punk, pop-rock, thrash metal, electro industrial, social comedy’, a Miroslav Majkić iz tog sastava kaže da će, budući da nastupaju pred treznom publikom, u samom startu zagrejati atmosferu.

brkovi-piknik-koncert-godine
Facebook stranica Koncert godine

U 17.05 sledi Ničim izazvan koji će prvi put nastupiti na Koncertu godine, bend koncentrisan na autorsku muziku sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom, koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. „Velika nam je čast što ćemo svirati sa takvim imenima, a naše je da to opravdamo“, kaže frontmen Boris Bakalov.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

34 Comments

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share