Film Lifestyle

KONAČNO: Mario Kasas u trileru „Nevidljivi svedok“

Najpopularniji mladi španski glumac Mario Kasas, koga je ovdašnja publika zavolela kao buntovnog zavodnika Aćea iz popularnih filmova „Tri metra iznad neba“ i „Želim te“, vraća se u srpske bioskope sa novim španskim trilerom „Nevidljivi svedok“ u režiji Oriola Paula.

Tim povodom, Kasas je uputio pozdrav srpskoj publici: „Zdravo Srbijo, Nevidljivi svedok kreće da se prikazuje u martu u vašim bioskopima. Šaljem vam veliki poljubac i nadam se da se vidimo uskoro“. Film se prikazuje u bioskopu Cinestar.

Posle odličnog prijema na ovogodišnjem 45. Festu i četiri rasprodate projekcije, ljubitelji trilera imaju priliku da provere zašto su filmski znalci na prošlogodišnjem filmskom festivalu „Fantastik fest“ novo ostvarenje mladog reditelja i scenariste filma Telo okarakterisali kao „106 minuta čistog Hičkoka sa začinom misterije Agate Kristi i jeze Edgara Alena Poa“.

Nevidljivi svedok je ocenjen kao „zabavan i inteligentan triler prepun obrta“, „najbolji triler u poslednjih nekoliko godina“ i „film koji morate pogledati“.

Prema sinopsisu, mladi preduzetnik Adrian Doria ima sve – posao koji mu je doneo nagradu za najboljeg biznismena u Evropi, srećan brak i dete koje ga obožava, ali jedan nesrećan slučaj uvešće ga u vrtlog zločina i pretvoriti mu život u košmar.

Adrian se jednog dana budi u hotelskoj sobi zaključanoj iznutra, pored beživotnog tela svoje ljubavnice Laure i pošto je optužen za ubistvo, odlučuje da unajmi Virhiniju Gudmen, najbolju pravnicu za pripremu svedoka u zemlji.

 

rts

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

16 Shares
Share via
Copy link