Beograd Magazin

Nerešena misterija: Da li je ovaj komunalac gadljiv na pare?

komunalna-suske
Printscreen/Instagram

Na društvenim mrežama širi se viralno ovaj snimak koji je pokrenuo raspravu brojnih korisnika da li se radi o pokušaju podmićivanja pripadnika Komunalne milicije. Na video snimku koji je objavljen na Instagram stanici Moj Beograd, vidi se kako muškarac stoji tik uz vozilo Komunalne milicije i to pored otvorenih vrata suvozača.

Muškarac razgovara sa komunalcima u vozilu, a u jednom trenutku stavlja ruku u džep i nešto vadi iz njega, a sudeći po snimku deluje kao da nešto prebrojava. Ovo je kod dela korisnika društvenih mreža pokrenulo raspravu da li se radi o podmićivanju pripadnika Komunalne milicije ili možda ovaj muškarac daje lična dokumenta.

Mada, dokumenta se ne broje, obično ne nose u prednjem džepu, i ne vraća se ‘kusur’ nazad…

– Uvek se setim majčinih reči „Kako smeš da mu ponudiš novac“ baš kao i očevih „Nije gadljiv na pare sigurno“ – jedan je od komentara.

– Platio čovek kaznu na licu mesta, šta sad 😂 – nadovezao se drugi komentator.

– Majstore može od Tome „Dotak’o sam dno života“?

– Čovek izvadio papirne maramice jer se komunalac rasplakao zbog prevelike seče šuma… Pravi gospodin… 😎 – nižu se komentari u nedogled, i svi bi da znaju šta se stvarno desilo, da li se ‘brojale šuške’ ili je bilo nešto sasvim nevino, mada je, šta god da je ‘odrađeno’ iskusno, da se ne vidi.

Neki smatraju da je čovek možda pokazao dozvolu za trajno parkiranje pa je vratio u džep, drugi dokumenta, treći se ljuti na onog što je snimao jer može obojici da napravi problem…mi ne smatramo ništa, samo prenosimo.

Pogledajte i sami pa recite svoje mišljenje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Saobraćajac u Srbiji napisao Slovencu kaznu za prekoračenje brzine od 1 km/h

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

65 Shares
Share via
Copy link