Lifestyle Vesti Novi Sad

Koliko je čudna ova pekara u Novom Sadu?

U Pekari Central u Novom Sadu možete doručkovati, popiti kafu, a uskoro ćete moći i da uživate u njihovoj bašti, saldoledu, tortama i kolačima.

pekara-central
Milenko Stanković

Još jedna zanimljivost u vezi sa Pekarom Central jeste da se ovde mogu najesti i oni koji su navikli na tradicionalne ukuse, ali i oni koji su odoleli novim trendovima, salatama i integralnim pecivima. Novosađani ovde najviše kupuju tradicionalne garnirane sendviče, kako bi se podsetili ukusa detinjstva i nekadašnjeg  „Zagreba“. Ovde takođe nude niskokalorične obroke, salate kao što su cezar i grčka. Pekara Central je prva počela da pravi kvasni hrono hleb, a uskoro će se ovde naći i hrono program.

pekara-sendvici
Milenko Stanković

Pekara Central se nalazi na Trgu Marije Trandafil, a ukoliko tuda prolazite obratite pažnju na njen enetrijer. To je još jedan razlog zašto ova se ova pekara ne može ubrajati u one na koje smo navikli. U prijatnom ambijentu Pekare Central možete popiti i espresso, toplu čokoladu, cappuccino, macchiato, čaj, espresso sa čokoladom.

– Ceo koncept smo osmislili supruga i ja, stalno smo putovali i na tim putovanjima smo zapravo dobijali ideje za ovako nešto što ne postoji u našem gradu – objašnjava vlasnik Srđan Grbić i dodaje da kod njih najviše dolaze poslovni ljudi iz okolnih preduzeća, kako bi u pauzi uživali u obrocima i prijatnom ambijentu.

Ukoliko se odlučite da ovde pojedete nešto, obrok ćete dobiti na drvenom poslužavniku. Oni u ponudi imaju pice, palačinke, integralna peciva, sendviče, proje, mini sendviče… Pekara Central dostavlja i ketering za proslave, koji se sastoji od koktel peciva, od projica, sendvičića, mini peciva, pita. Za slatkoljupce tu su i kroasani sa višnjama, jabukom, eurokremom, buhtle sa vanilom, krofne, mafini, štrudle s makom…

central-pekara-ulica
Milenko Stanković

Letnju sezonu će svakako obeležiti lepa bašta u zavetrini na ulgu Jovana Subotića i Trga Marije Trandafil, osvežavajući sladoledi i sokovi. Uskoro će Pekara Central u ponudu ubaciti i ukusne torte, kolače i ručkove.

Više o mediteranskom restoranu u Novom Sadu

 

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link