Novi Sad Vesti Novi Sad

“A la Valentina” – đakonije kojima nećete moći da odolite

Nešto novo u Novom Sadu, kompletno servirano i dekorisano posluženje od ručno spremljenih zdravih sastojaka. Ketering “A la Valentina” iz Novog Sada sprema i servira posluženje za sve vrste proslava, spremljeno sa ljubavlju prema kulinarstvu uz profesionalno znanje i dugogodišnje iskustvo.

ketering-valentina-novi-sad

Ketering “A la Valentina” je nastao sa namerom da ulepša vaše posebne prilike, kao što su rođendani, slave, diplomske proslave, svečane poslovne prilike, koktel žurke i druge situacije u kojima biste želeli da na vaše goste ostavite poseban utisak, a za koji vam ubrzani tempo života i poslovne obaveze ne ostavljaju vremena.

Zbog toga se možete obratiti Keteringu “A la Valentina” koji nudi raznovrsne zalogaje, različitih vrsta, spremljenih ručno, sa zdravim sastojcima. Sve je brižljivo ukombinovanim tako da možete da uživate podjednako u njihovom izgledu i ukusu.

ketering-valentina-1

U svakom zalogaju se primeti osećaj za perfekcionizam i detalje, kao i autentičan aranžman serviran sa ljubavlju prema kulinatstvu, na čemu ovaj brend daje naročit akcenat. Punoća ukusa je zagarnatovana, probajte što i zaljubite se u zalogaje!

Na meniju se posebno ističu slana torta, kruška punjena suvim šljivama, voćne ikebane sa bananama kao delfinima i ananas palmom, filovani losos serviran na takav način da imate utisak da je zaista u vodi, kanapei najrazličitije vrste, od kojih svaki ima priču za sebe, fantastično servirana paleta sireva, rozbif koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, sa kandiranim trešnjama, čuveni Velington (Wellington) biftek, zatim suhomesnate ruže sa maslinama, i još mnogo toga.

ketering-valentina-2

Za sada vam prikazujemo neke od slika ovih fantastičnih specijaliteta, a za punoću utiska kontaktirajte ljubazni Ketering “A la Valentina” koji je stvoren zbog vas i da udovolji vama i vašim gostima.

Za detalje možete pozvati na 063-16-12-839 ili pogledati A la Valentina Facebook stranicu.

Više o hrani i piću Novom Sadu

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link