Magazin

Piksijeve ćerke udate su za opasne punišiće, o Anjinom venčanju brujao je svet, drugi zet je misterija

piksi-cerka
Foto: Printscreen Instagram / wedstagrams

Reprezentacija Srbije spremna je za Svetsko prvenstvo u Kataru, a pored igrača velike zasluge se prepisuju fudbalskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je ponovo postao heroj nacije.

Mnogi su oduševljeni njegovim dostignućima, dok je njegov privatni život više nego ikad u žiži interesovanja.Poznato je da je Piksijeva supruga Snežana njegov veliki oslonac i podrška, a pored nje, tu su i njegove mezimice Andrea i Anja.

Piksijeve naslednice, srećno su udate i ostvarene su u ulozi majke. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima, piše Stil.

Anja je trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama Indijom Rouz i Kasijom Ginzi.

Inače, luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno dodaje na svoj Instagram, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija.

O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima brujalo, dok je i japanski Vog pisao o njoj, kao i mnogobrojni svetski mediji.

– Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom – rekao je jednom prilikom Piksi.

Za razliku od svoje sestre Anje, Andrea nije toliko pristutna u javnosti, dok svoj život vešto čuva od očiju iste uprkos tome što je ćerka čuvenog Piksija. Andrein suprug je, za sada, nepoznat javnosti.

Uzmi Piksi svetsku titulu! Došlo je vreme za naplatu detinjstva, nek se spremi Brazil

15 Shares
Share via
Copy link