Lifestyle Vesti Novi Sad

Ko je prelepa Novosađanka čije lice je krasilo bilbord hotela Slavija?

Nekada je lice ove Novosađanke krasilo veliki bilbord hotela Slavija, a ona danas savetuje devojkama da bolje biraju sport nego modeling.

saska-model-solaja
facebook

Novosađanka Aleksandra Aleksić je imala samo 14 godina kada je pobedila na izboru za miss teenage u Hotelu Park. Od tada je radila mnoge spotove, radila festival u Kanu, reklame, fashion week-ove u Srbiji, Turskoj, na Kipru, u Francuskoj, Nemačkoj… Ova novosadska manekenka je bila u prvom spotu za grupu Lexington za pesmu Kako je tako je, a sećamo se da je njeno lice krasilo veliki bilbord hotela Slavija. Aleksandra je pre 4 godina prestala da se bavi modelingom, a mi vam otkrivamo čime se danas bavi.

– Sa 14 godina sam počela, iako nisam htela. Mama me je nagovorila da učestvujem na takmičenju za miss tinage u Hotelu Park, a mene su nekako uvek više zanimali sport i škola od manekenstva. Danas, nakon završenog DIF-a, radim u Wellness centru Hotela Park, ali kao direktorka i taj posao ne bih menjala – kaže Aleksandra.

Ova manekneka i danas, mada mnogo ređe, radi revije i pozira, ali samo za prijatelje dizajnere kao što su sestre Šolaja i Kristina Bekvalac.

– Posao modela ima svoje prednosti, naročito ako mlad odeš u stranu zemlju onda imaš priliku da se osamostališ i sazriš, kao i da upoznaš različite ljude i naučiš strane jezike – kaže Aleksandra i dodaje da je ona prestala da se bavi modelingom onoga momenta kada su joj u inostranstvu nedostajali bližnji i prijatelji.

Ona savetuje mladim devojkama koje hoće da se bave modelingom da budu svoje, imaju stav i da pronađu proverenu agenciju.

saska-manekenka-novi-sad
facebook

– Uvek sam više volela sport i da ističem da sam odbojkašica nego manekenka, zbog toga sam dok sam radila kao model uporedo studirala DIF i danas mnogo više volim što radim kao direktorka u Wellness centru Hotela Park. Zato bih devojkama uvek pre savetovala da se opredele za sport nego manekenstvo – objašnjava ova Novosađanka.

Danas ovu novosadsku manekenku, čija slika je nekada krasila bilbord hotela Slavija, možete videti kako pozira u odeći Kristine Bekvalac, sestara Šolaja ili kako upravlja Wellness centrom Hotela Park.

Više o masažama u Hotelu Park

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

M

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš