Beograd Lifestyle

Ko je „najžena 21. veka“ Srbije i regiona za 2016. godinu?

Branislava Simanić, sekretarka Zajednice preduzetnika Privredne komore Srbije (PKS) dobitnica je prestižnog priznanja „Najžena 21. veka“ Srbije i regiona za 2016. godinu.

Priznanje se dodelju u 26 kategorija s ciljem da podrži žene koje svojim radom, znanjem i obrazovanjem daju primer mladjim generacijama i snažno doprinose razvoju preduzetništva i poslovanja, saopštila je privredna komora Srbije.

Branislava Simanić, kako je navedeno u obrazloženju nagrade, promoter je i zagovornik ženskog preduzetništva, aktivno radi u okviru programa Vlade Srbije „Godina preduzetništva“ i podstiče saradnju PKS sa lokalnim samoupravama.

Privredna komora Srbije snažna je podrška jačanju preduzetništva, kako preduzetnicima koji već posluju i žele da unaprede biznis, tako i početnicima koji tek planiraju da se upuste u preduzetničke vode. Nagrada je podsticaj da radimo još više i jače, kako bismo zajedničkim snagama, uz pomoć preduzetnika, uspeli da kreiramo što povoljniji poslovni ambijent”, istakla je Simanić.

Nagradu „Najžena 21. veka“ dodeljuje agencija Airli nivo, na osnovu rezultata ankete koja se sprovodi u Srbiji, regionu i dijaspori. Svečanost povodom dodele nagrade organizovana je u Beogradu 18. novembra, navodi se u saopštenju.

citati_mocnih_zena
pixabay.com

Najžena 21. veka“ predstavlja jedan od najprestižnijih izbora u regionu. Priznanje se dodeljuje svake četvrte godine ženama za njihove izuzetne rezultate u poslovanju.

Izvor: B92

Pročitajte više  o uspešnim ženama

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link