Kafei Novi Sad

Kitch&chic

Na Limanu, u ulici Narodnog fronta, među poprilično jednoličnim zgradama smešten je kafić Kitch&chic. Odmah ćete ga prepoznati po bašti koja svojim veselim bojama pomalo odudara od okoline. Odlučili smo da ga posetimo i vidimo šta on to ima da ponudi.

Odabrali smo dobro mesto, pod suncobranom. Došlo je vreme i da odlučimo šta ćemo da naručimo. Kad smo pregledali meni primetili smo da se na njemu osim pića, nalaze i brojne slatke i slane poslastice. Sendviči i posni sendviči, salate, palačinke, vafli, ovde možete da uživate u bilo kojem od ovih ukusnih jela.

kafic-kitch-and-chic-novi-sad-3

Tu su i brojni  deserti: mafini, makaroni, medenjaci, tiramisu, čiz kejk, profiterole…Oni se ne prave u ovom lokalu, ali se ovde prodaju. Sva ostala jela spremaju se u samom kafiću. Izbor je zaista velik i za svakog ima nešto. Ovde mogu da se najedu i oni koji se hrane zdravo, a i oni kojima ne smeta po koja kalorija više.

Naravno, pre nego što nešto prezalogajite, morate da operete ruke. Čak i mala deca znaju da pre i posle jela treba ruke prati. Možda želite i malo da se osvežite i umijete? Međutim, ovde to nemate gde da uradite. U ovom kafiću nema wc-a. Onda smo se malo zapitali, kako jedan lokal koji ima kuhinju može da nema toalet? Možda je razlog za ovo to što se nekada u tom prostoru nalazila biciklana koja je posle preuređena u kafić ili to što u početku bašta i nije bila u planu. Svakako, čini se da više nije vest da je wc neuredan, vest je da ga nema.

kafic-kitch-and-chic-novi-sad-2

Ako želite da uživate u poslasticama koje ovaj kafić nudi, krajem avgusta će biti otvoren njihov novi objekat u Njegoševoj ulici.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
12 Shares
Share via
Copy link