Citati Magazin

Nekoliko dana pred smrt čuvena modna kritičarka i blogerka svima je održala lekciju života

Kirzajda Rodrigez je bila planetarno popularna Instagram blogerka i modna kritičarka, poreklom iz Dominikanske republike.

Izuzetno agresivni kancer stomaka dijagnostikovan joj je u novembru 2017. i nakon samo deset meseci ona je izgubila borbu sa opakom bolešču.

Ovo su bile njene reči tokom poslednjih dana…

”Imam nova kola parkirana ispred svoje kuće koja ne mogu ništa da urade za mene, imam brdo markirane odeće, cipele i torbe koje ništa ne mogu da urade za mene. Imam lepo opremljenu kuću koja ništa ne može da učini za mene, imam novca na računu koji ništa ne može učiniti za mene.

Vidite, ja trenutno ležim u bolničkom krevetu, a mogu da uzmem avion i odletim bilo kog dana u nedelji gde god želim, ali hoće li mi to pomoći?

Zato, nemojte da dozvolite da se osećate loše zbog stvari koje nemate, već gledajte da vas stvari koje imate čine srećnim. Ukoliko nemate krov na kući, šta vam znači sav nameštaj u njoj. Najbitnije stvari su život i ljubav, zato se potrudite da uživate sa onima koje volite.

I dalje mislite da vam fali nešto da biste bili srećni? Molim vas krenite! Ne razmišljajte nego krenite, uradite nešto. Ne čekajte nijedan dan, nijedan sat, krenite i uradite to što želite odmah.”

Ništa ne troši više energije od borbe protiv situacije koja se ne može promeniti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

489 Shares
489 Shares
Share via
Copy link