Film Koronavirus

Vlasti Berlina zbog novog Matriksa pokrenule istragu protiv Kijanu Rivsa

Snimanje filma “Matriks 4” u Nemačkoj je raširilo opasnost od koronavirusa, a posebno je na udaru u toj zemlji glavni glumac Kijanu Rivs. Vlasti Berlina zbog toga su pokrenule istragu.

Tokom snimanja ovog filma u Babelsberg studiju u Potsdamu, delu Berlina, održana je velika zabava sa više od 200 zvanica. To se dogodilo usred pandemije koronavirusa, tokom koje je Angela Merkel pozvala Nemce da ne posećuju masovne događaje.

Iz produkcije tvrde da se radilo o snimanju pojedinih scena, međutim, nemački mediji navode da se zapravo radi o proslavi koja je kamuflirana u snimanje. Neemački mediji navode da su nastupali di-džejevi, korišćena je pirotehnika, služena je hrana, piće, bili su postavljeni štandovi za tetoviranje.

Inače, u Berlinu je na snazi zabrana organizovanja događaja sa više od 50 učesnika i to uz prethodnu prijavu. Na tom događaju, koji je nazvan “Sladoled događaj za tim” učestvovali su i Kijanu Rivs, njegova devojka Aleksandra Grant i rediteljke Lana i Lili Vahovski.

“Svi su bili raspoloženi. Prethodno su svi prošli testiranje brzim testom na koronu. Svi su morali da dođu s maskama, ali mnogi ih kasnije nisu nosili”, rekli su učesnici žurke nemačkim medijima.

Iz produkcije tvrde da se radilo o snimanju, a portparolka studija Babelsberg Bjanka Makarevic rekla je nemačkim medijima da su poštovane sve epidemiološke mere. Gradske vlasti Berlina nisu dobile prijavu za kršenje mera, ali su posle medijskih izveštaja navele da će započeti istragu, prenosi Sputnjik.

Govor Kijanu Rivsa posle kojeg je planeta zanemela

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link