Magazin Novi Sad

Maskirana banda „kidnapovala“ dvojicu fudbalera, pa ih dovezli u NS crnim džipovima (VIDEO)

fudbal1

Navikli smo već da za srpski fudbal vezujemo huligane, batinaše, narko dilere – jednom rečju opasne kriminalce, koji operišu pod plaštom sporta i navijanja.

Međutim jedan klub malog fudbala (futsala) iz Novog Sada, odlučio je da se našali na tu temu, verovatno najoriginalnijim predstavljanjem novih igrača ikad.

Naime, ekipa KMF je objavila dolazak Slobodana Rajčevića i Nikole Matijevića u njihove redove, a kratak video njihovog „kidnapovanja“, objavljen na Instagram stranici novosadskog kluba, pokupio je velike simpatije i gomilu pozitivnih komentara.

Na video snimku, koji traje minut i po, a koji je KMF Novi Sad objavio na svom Instagram profilu, prikazano je kako maskirani muškarci dolaze džipovima u Zrenjanin i „kidnapuju“ Rajčevića. Zatim odlaze po Matijevića u Loznicu, za koju je nastupao prošle sezone.

„Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23.

Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin – naveo je KMF Novi Sad u opisu snimka“.

Da se radi o sjajnoj šali, potvrdio je i sam klub, koji je u objašnjenju naveo da je snimak isključivo šaljivog karaktera i da služi u marketinške svrhe.

Ukoliko nova pojačanja budu dobra koliko im je dobar marketing, ne sumnjamo da će se novosadski klub u narednoj sezoni boriti za najviši plasman.

Izvor: Telegraf

Čuveni fudbaler izgradio bolnicu i školu u svom selu, svaki stanovnik dobija 70€ mesečno (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link