Film Magazin

Udala se za glumca čije je postere kačila po sobi, a najbolje godine provela s muškarcima koji je nisu voleli

Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms jedna je od onih koje i dalje plene pažnju svojim mladalačkim, uprkos činjenici da će uskoro napuniti 44 godine.

U pažnju svetske javnosti dospela je nakon što se 1998. pojavila u seriji Dosonov svet sa samo 20 godina, a još je poznatija postala kada se počela viđati s glumcem Tomom Kruzom koji je bio njena dečija ljubav.

Kada je počela da glumi u popularnoj seriji, uvek je u intervjuima govorila da joj se Tom najviše sviđa. I ko bi rekao, upoznali su se 2005, a onda nakon osam nedelja i verili .

U aprilu 2006. je Kejt na svet donela njihovu kćerku Suri. Krajem te godine par se venčao u Italiji, a bili su prisutni mnogi poznati kao Dejvid i Viktorija Bekam, te Vil i Džejd Smit.

No, šest godina nakon venčanja, tačnije 2012, par se razveo te od tada nisu javno objavili razlog razvoda. No, ono što je najtužnije u celoj priči je činjenica da Tom ne sme da viđa svoju kćerku zbog sajentologije koju on zagovara, a Suri ne. Navodno ju je poslednji put video 2013, ali nikada nećemo znati viđaju li se oni dalje od kamera javnosti.

suri kruz
Foto: Profimedia

Ipak, nedavno se počelo šuškati da će popularni glumac napustiti svoju veru jer je video sliku odrasle Suri uz koju nije bio sve ove godine. U to vreme, Kejti je pronašla novog dečka, 33-godišnjeg šefa Emilija Vitola, ujedno i naslednika omiljenog njujorškog restorana “Emilio’s Ballato”.

No, izgleda da je Emilio sa svojom bivšom verenicom Rejčel Emos raskinuo upravo zbog popularne glumice dok je ova kupovala venčanicu za njihovo venčanje.

kejti i decko
Foto: Profimedia

Navodno je i Emilijeva mama, Lourdes Vitolo besna zbog cele situacije u kojoj se trenutno nalazi njen sin jer nije očekivala da će na ovakav način raskinuti veridbu.

– Lourdes ga nije odgajala da bude takav i nije joj se ni najmanje dopalo kako se poneo. Njegova verenica i on nisu žurili u brak, verovatno jer nisu baš najbolje funkcionisali. On voli starije žene. Pre Kejt, bio je u vezi sa starijom voditeljkom s Fox televizije i još nekoliko njih – rekao je jedan izvor na medije.

kejti holms

Pre Emilija, Kejt se godinama zabavljala sa Džejmijem Foksom koji je odbijao da se sa njom pojavi u javnosti. Nakon godina zajedničkog života, Džejmi je ostavio Kejt, koja je pohrlila u naručje Emilija Vitole, ali mnogi navode da je to samo marketinški trik, jer Kejti očajnički treba pozitivan marketing.

Izvor: Stil/Dnevnik.hr

Sajentolozi su činili sve kako bi se Tom Kruz razveo od Nikol Kidman a na kraju su joj uzeli i decu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link