Film Magazin

Miljenica Holivuda razočarala fanove: Zašto žene odbijaju da dostojanstveno ostare?

goldi hon
Foto: Printscreen

Bila je jedna od najtraženijih zvezda Holivuda, već je dugo deo najšarmantnijeg glumačkog majka-ćerka dua, a može da se pohvali i da je sa svojim partnerom najdugovečniji nevenčani holivudski par. Glumica Goldi Hon ističe da je oduvek sanjala skladan porodični život u kući s belom ogradom, a to je i dočekala u vezi sa šest godina mlađim glumcem Kurtom Raselom. Sa njim je, nakon dva propala braka, počela da se zabavlja na setu filma “Swing Shift” 1983, piše Nova.rs.

– Srećni smo i zaljubljeni. Volim da budem s njim, svako jutro mi donosi kafu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno, rekla je svojevremeno Goldi Hon.

Glumica je ranije bila u braku sa osam godina starijim njujorškim plesačem Gasom Trikonisom. Razvela se nakon četiri godine veze.

Trikonis je, naime, teško mogao da prihvati da mu je žena uspešnija i da zarađuje više od njega. Njihova bračna kriza dosegla je vrhunac nakon uloge medicinske sestre Toni Simons, koja se u filmu “Kaktusov cvet” upustila u aferu sa svojim šefom.

Dok se nije rastala od Trikonisa, u međuvremenu se viđala sa kaskaderom Tedom Grosmanom kao i švedskim glumcem Brunom Vincelom, kojeg je upoznala na setu “Devojke iz Petrovke”.

Kako bi što brže dobila Trikonisovu saglasnost, pristala je da mu isplati 75 hiljada dolara u gotovini i ostavila mu je stan u Njujorku koji su kupili njenim novcem. Zatim ju je osvojio Bil Hadson, član tada popularnog američkog pop-benda Hudson Brothers. Međutim, taj brak je potrajao još kraće – pet i po godina.

U filmu „Swing Shift“ upoznala je sadašnjeg supruga. Zanimljivo je da film nije bio uspešan, ali da ga nije bilo, Hon možda nikada ne bi upoznala Rasela.

Premda su u vezi već 39 godina, samo jednom im je, nakon deset godina veze, palo na pamet da se venčaju. Ali kada su svoju decu pitali za mišljenje, svi su se usprotivili.

Inače, Goldi je postala zavisna od plastičnih operacija, pa su mnogi komentarisali kako ne može da se nasmeje kako treba.

– Ne znam zašto žene odbijaju da dostojanstveno stare, već se ovako unište. Ona više ne može ni da se nasmeje zbog silnih filera i botoksa, jedan je od komentara ispod jedne njene Instagram slike.

Izvor: Nova.rs

Nekadašnja zavodnica Holivuda danas krije ruke prepune modrica (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

27 Shares
Share via
Copy link