Magazin Novi Sad

Momak koji je pijan pregazio devojku na Keju sin vlasnika pumpi iz Temerina

devojka-milica-skuter
Foto: Privatna arhiva

Ognjen Kljajić iz Temerina je pre dve noći na beogradskom keju u Novom Sadu automobilom Rendž Roverom ubio studentkinju Akademije umetnosti Milicu Milićević. Nesavesni vozač je naleteo na skuter na kom je Milica bila suvozač.  Momak koji je vozio skuter teško je povređen. Pijani Ognjen pobegao je sa lica mesta, policija ga je pronašla par sati kasnije. U tom trenutku je, prema nezvaničnim informacijama, imao 1.8 promila alkohola u krvi.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden u tužilaštvo. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nesrećna devojka je podlegla užasnim povredama u Urgentnom centru KCV-a uprkos danonoćnom naporu doktora da joj spasu život.

Na društvenim mrežama su se od nje oprostili i kolege i Akademija umetnosti u Novom Sadu:

– Sa tugom i bolom se opraštamo od naše studentkinje Milice Milićević. Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti će nam zauvek ostati u srcima – ostaće zapisano u potpisu studenata, profesora i svih zaposlenih na akademiji.

Kolege i prijatelji su rekli da je bila divan čovek, odličan student i srdačan kolega.

Kako naša čitateljka javlja, dvadesetdevetogodišnji Ognjen živi u Kanadi, gde se bavi špediterskim poslovima i ima par kamiona. U Temerin je došao na godišnji odmor da poseti porodicu, i planirao da ostane mesec dana.

Izvor koji je želeo da ostane anoniman kaže da je porodica imućnija i u Temerinu poseduje dve benzinske pumpe. Takođe naglašava da su dotičnog momka već viđali kako nesavesno vozi i kako kaže “divlja” u vožnji.

Statistika ne laže: U Norveškoj 1, a u Srbiji 534 poginule osobe u saobraćajnim nesrećama

 

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

779 Shares
779 Shares
Share via
Copy link