Film

Pogledajte kako indijski kaskaderi igraju sumanuti “novosadski rulet”

Indijski filmski hit Oopiri, koji ovih dana obara rekorde gledanosti, sniman je u Novom Sadu prošlog leta. Novi Sad je, kao i Beograd, u filmu poslužio kao scenografija za jurnjave, a tokom snimanja nekoliko noći bio je zatvoren centar grada, nekoliko okolnih ulica i Varadinski most.

U jednoj sceni u filmu, akteri, tačnije njihovi dubleri, igraju „novosadski rulet“. Cilj ove sumanute igre je da vozač u punoj brzini prođe kroz kapije Petrovaradinske tvrđave u suprotnom smeru.

Pogledajte najluđe scene

[fliiby]https://flii.by/file/j5ztjvt0wlx/[/fliiby]

Film prati razvoj odnosa dvojice ljudi od potpunog nepoverenja do dubokog prijateljstva. Vikram Aditya (Nagarjuna) je bogati kvadriplegičar koji je izgubio svaku nadu da će ikad više uživati u životu. Z anjega je jako teško pronaći osobu koja će brinuti, podizati ga i – trpeti njegove hirove. Bez ikakve nade u uspeh, na oglas se javlja Sreenu (Karthi), sitni kriminalac koji nakon odslužene kazne izlazi iz zatvora i pokušava da ne dobije posao koji mu pronalazi socijalna služba.

Poruka filma je slavljenje života

Oopiri je, inače, rimejk jednog od najboljih francuskih filmova u ovoj deceniji, Intouchables.

Scena „novosadskog ruleta“ se vidi i u zvaničnom trejleru (na 1:52).

Originalni film Intouchables je osvojio 33 nagrade i 38 nominacija na 5 kontinenata, a verujemo da će i indijski rimejk rimejk postići veliki uspeh.

Svetski hitovi snimani u Novom Sadu >>>

Aleksandar Ivanišević

Reporter lutalica iz XX veka. Konfliktna ličnost.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

49 Shares
Share via
Copy link