Film

Nagrađivani francuski film dobija nastavak u Novom Sadu

Jedan od najboljih francuskih filmova u ovoj deceniji, Intouchables, ovih dana doživljava svoj prvi rimejk u Novom Sadu! Film koji je osvojio 33 nagrade i 38 nominacija na 5 kontinenata, sada dobija serijal u indijsko-francuskoj produkciji, a najveći deo će biti snimljen u Novom Sadu.

Kako je javio Radio 021, produkcijska kuća iz Beograda “ClockworkFilm Production” podnela je Upravi za saobraćaj i puteve zahtev za zabranu saobraćaja u ulicama Ignjata Pavlasa, Dunavskoj i Kralja Aleksandra, kao i na Trgu slobode, gde je i snimljen ovaj kadar.

Scene su snimane u utorak, 7. jula, i u ponedaljak 13. jula, zbog čega su neki delovi grada bili privremeno blokirani za saobraćaj.

Film prati razvoj odnosa dvojice Francuza od potpunog nepoverenja do dubokog prijateljstva. Filip je bogati kvadriplegičar koji je izgubio svaku nadu da će ikad više uživati u životu, dok je Dres tamnoputi sitni kriminalac, koji nakon odslužene kazne izlazi iz zatvora i pokušava da ne dobije posao koji mu pronalazi socijalna služba.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
292 Shares
292 Shares
Share via
Copy link