Balkan Koronavirus

Osećam se kao kriminalac – Tretman povratnika u karantinu u Banja Luci (Video)

Republika Srpska je primenila gotovo identične mere kao i Srbija, kada je reč o borbi sa koronavirusom.

Povratnici, državljani koji su bili na stalnom ili privremenom boravku u inostrantvu i koji su poželeli da se vrate svojim porodičnim domovima smeštaju se u karantin.

Ljudi koji se nalaze u jednom takvom smeštaju, u dvorani Obilićevo u Banja Luci, posvedočili su o uslovima i tretmanu kom su izloženi.

Video sa njihovim izjavama objavio je kontroverzni opozicioni političar Draško Stanivuković na svom FB profilu napisavši kako se mora razotkriti medijski mrak i “idila” da nadležni sve rade po najvišim standardima.

Građani u ovom videu potvrđuju da nisu testirani. Neki od njih su krajnje nezadovoljni uslovima smeštaja i kažu da se osećaju kao da su kriminalci, lopovi.

Pogledajte video

‼️ ПРИЧУ и ПРОБЛЕМ ОВИХ ЉУДИ СМО ДУЖНИ ДАЉЕ ПРОШИРИТИ!

‼️ ПРИЧУ и ПРОБЛЕМ ОВИХ ЉУДИ СМО ДУЖНИ ДАЉЕ ПРОШИРИТИ!❗️ Још нису ни они ТЕСТИРАНИ, а сваки дан долазе нови ГРАЂАНИ за које постоји могућност да буду позитивни на Корона вирус.‼️ МЕДИЈСКИ МРАК и ИДИЛУ како НАДЛЕЖНИ СВЕ РАДЕ по највишим стандардима морамо РАЗОТКРИТИ како због ових људи, њихових најближих, тако и због свих оних који треба тек да дођу у ове КАРАНТИНЕ, а и због цијеле наше заједнице.Локација: дворана Обилићево

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Samstag, 4. April 2020

Srbi su protiv onoga ko bi da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje i unesrećuje

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link