kangoo-jumps-fitness kangu-aerobik
Lifestyle Vesti Novi Sad

Kangoo aerobik sada i u Novom Sadu

Svi ljubitelji fitnesa i aerobika moći će da se oprobaju u novoj i zanimljivoj vrsti. Reč je Kangu džamps aerobik (Kangoo jumps fitnes), popularnom na Zapadu i sve traženijem kod nas. Obavezan “rekvizit” je posebna obuća, takozvane rolerke na kojima se odskače.

rolerke-kangoo-fitness kangoo kangoo-aerobik

Upravo ova vrsta fitnesa bila je dovoljan razlog Nišlijki Emiliji Mitić da otvori aerobik i “beauty” centar baš u Novom Sadu. Ona je prvi licencirani instruktor Kangu džamps aerobika u našem gradu.

– Prvi put sam se srela sa ovom vrstom fitnesa u Nišu, kod drugarice, takođe instruktorke. Tamo sam držala zumbu, a kasnije kangu džamps. Licencu sam dobila od Kinge Sebastijan, koja je internacionalni trener i distributer rolerki, a svojevremeno je trenirala i Kim Kardašijan – rekla je Emilija.

vezbanje kangoo-aerobik kangoo-fitnes

Osim što je zabavan, ovaj vid vežbanja ima i nekoliko drugih prednosti. Naime, jedna rolerka teška je dva kilograma. To znači da se ovaj trening obavlja pod većim opterećenjem nego drugi, klasičniji vidovi fitnesa. Posebno je efikasan u zatezanju zadnje lože mišića, a vrlo učinkovit u skidanju celulita.

– S obzirom na to da smo tek početkom ovog meseca otvorili centar, vrlo sam zadovoljna odzivom. Dolaze, raspituju se i prijavljuju se. Izašli smo u susret, pa smo svima koji se učlane u klub dali 20 posto niže cene za kozmetičke usluge – zadihano je ispričala Emilija.

kangoo-rolerke odskakanje

Rolerke za Kangu džamps fitnes patentirao je Denis Navil, a pre toga slična obuća koristila se u procesima rehabilitacije – pri povredama kolena, kičme i sl.

U “Kangoo star aerobic i beauty centru” organizovan je veliki broj različitih fitnes programa, a pružaju i usluge masaže, manikira i solarijuma.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share