Lifestyle

Vlasnica najbolje fitnes zadnjice otkriva tajnu svog izgleda

Mišel Levin postala je poznata zahvaljujući svojoj zadnjici. Ovu fitnes instruktorku koju zovu „The Body“  na Instagramu prati skoro 13 miliona ljudi, a ona ih svakodnevno obraduje klipovima sa vežbama koje radi. Mišel kaže da je tajna njenog dobrog izgleda u redovnom treningu i ishrani.

Lepa Venecuelanka nije imala sreće kao mala, rano je izgubila oca, majka joj se preudala, a kasnije su njih dve vrlo brzo ostale same.

https://www.instagram.com/p/BhZ5qARDkDe/?taken-by=michelle_lewin

Svoju sreću pronašla je pored švedskog bodi bildera Džimija Levina i od 2010. godine su braku.

Rade dosta zajedno, a Mišel je proglašena nedavno za najuticajniju fitnes instruktorku.

Top 5 najzgodnijih novosadskih fitness trenera

„Nisam oduvek ovako izgledala, muž me je totalno promenio, smršala sam i izgradila mišiće“, priznala je lepotica koja samo ujutru jede ugljene hidrate.

Za ručak bira proteine, a popodne jede samo povrće. Tokom dana ima četiri obroka i svih šest dana je vrlo disciplinovana po pitanju ishrane.

„Nedelja je moj dan. Tada jedem šta god poželim, pice, paste jedva prestanem da jedem tog dana“, iskreno je priznala svojevremeno.

A kada su vežbe u pitanju ona najviše preferira čučnjeve sa dosta ponavljanja.

„Ima mnogo devojaka koje se bave istim poslom kao i ja. Trudim se da stalno unosim novine, neke pokrete i poteze koje će ljudi voleti, a vidim da drugima ponestaju ideje. U tome je moja prednost u odnosu na ostale“, rekla je Mišel koja kaže da ne planira da se uskoro povuče sa scene, već priprema nekoliko zanimljivih projekata koje će raditi u oblasti modelinga.

I’m done when I’m done… @lee_lhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Novosadski zaljubljeni par – svetski šampioni u fitnesu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Tamara Obradović

Tamara Obradović

Add Comment

Click here to post a comment