Horoskop Horoskopski znakovi

Kakve muškarce privlačite prema vašem horoskopskom znaku

Strelac

Nito ne voli avanturizam poput strelca i to se oslikava u njihovom energičnom nastupu. Možda baš zato privlačite muškarce kojima je pomalo dosadno u životu i traže nekoga ko će ih “probuditi”. Osećaju da će uz vas njihov život postati jedna velika avantura jer vi jednostavno ne podnosite monotoniju i izbegavate mirne kućne večeri ispred TV-a.

Jarac

Vi ste organizovana, disciplinovana, pouzdana i odlučna žena. Upravo to vole muškarci koji još nisu stvorili stabilnost u svom životu i nadaju se da ćete im vi pomoći u tome. Uz vas se osećaju sigurno i spremni su da naprave potrebne promene koje će im omogućiti život o kakvom sanjaju.

Vodolija

Najprivlačniji ste neobičnim, luckastim i otkačenim muškarcima koji znaju da ih nećete osuđivati zbog njihove posebne i drugačije ličnosti. Vi cenite individualnost, slobodoumni ste, ekscentrični i originalni te volite ljude s istim osobinama.

Riba

Obožavaju vas kreativci. Možda su već ostvareni, a možda skupljaju hrabrost kako bi svetu pokazali svoje talente, a vi ste tip osobe koji im može pomoći da njihov talenat izađe na videlo. S obzirom na to da ste po prirodi maštoviti, sigurno biste uživali u njihovom kreativnom procesu.

8 znakova Zodijaka koji će biti najsrećniji u 2019. godini

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

139 Shares
139 Shares
Share via
Copy link