Horoskop Horoskopski znakovi

Kakve muškarce privlačite prema vašem horoskopskom znaku

Lav

Lavice imaju zvezdanu osobnost i najviše privlače muškarce koji se ne boje da budu u njihovoj senci. Štaviše, njih ludo privlači vaša dominantna ličnost i nezavisnost. Sjajna kombinacija, s obzirom na to da bi vi da volite muškarce koji su sigurni u sebe i ne boje se vaše individualnosti.

Devica

Obožavaju vas muškarci koji umesto uzbuđenja i haosa preferiraju red i mir. Često ih muče neki veći životni problemi i u potrazi su za emotivnim utočištem koje im vi možete pružiti. Na prvu vide da ste razboriti, racionalni i predani, pa u vama odmah vide svoju sigurnu luku.

Vaga

Pažnjom vas obasipaju muškarci koji u ženi traže – sve. Ljubav, prijateljstvo, podršku, strast… Oni trebaju nekog društvenog, srdačnog, pravednog i veselog poput vas.

Škorpija

Prvo će vas pronaći muškarac kojem u životu nedostaje strasti, ali ne samo one “fizičke”. Kao da znaju da im ni jedan drugi horoskopski znak ne može pružiti toliko životnog uzbuđenja. U sve što radite, unosite svoju dozu strasti, a uz to ste neustrašivi, samouvereni i spremni da napravite sve za svog muškarca.

8 znakova Zodijaka koji će biti najsrećniji u 2019. godini

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

139 Shares
139 Shares
Share via
Copy link