Horoskop Horoskopski znakovi

Kakve muškarce privlačite prema vašem horoskopskom znaku

horoskop privlacnost

Između ostalog, vaš horoskopski znak može vam otkriti i koji tip muškaraca privlačite.

Kakvi muškarci vam ne mogu odoleti i na koje vaše specifične osobine su posebno slabi, saznate u nastavku.

Ovan

Ne možete se odbraniti od muškaraca koji u vama traže oslonac. Oni su pomalo neodlučni i očekuju da vi vodite glavnu reč što i za vas ionako nije problem jer u ljubavi volite da preuzmete inicijativu. Smatraju vas superiornijima i zato vam se bez problema prepuštaju.

Bik

Obožavaju vas muškarci nežnije prirode. Oni nisu slabi, ali u stalnoj su potrazi za nekim ko će ih obasipati ljubavlju i pažnjom. Tu vi stupate na scenu. Na glasu ste kao jedan od najpredanijih i najodanijih znakova kada je u pitanju ljubav, ne bojite se obaveza i emocija, te zato ni ne čudi da ste odabir ovakvih muškaraca.

Blizanci

Uvek nailazite na muškarce koji vole uzbuđenja i u potrazi su za novim životnim avanturama. Žele da u njihov život unesete svoju energiju i strast, a toga vam ne manjka. Vi ste dinamična žena otvorenog uma koja takođe voli da vodi uzbudljiv život i zato tom tipu muškaraca možete pružiti sve što traži.

Rak

Vole vas emotivni, ali i pomalo manipulativni muškarci koji će napraviti sve što je u njihovoj moći kako bi zadobili vašu ljubav. Vašu urođenu empatiju i osetljivost iskoristiće za svoju prednost. Oni žele partnerku koja će brinuti o njima. S obzirom na to da ste vi po prirodi brižan tip žene, to vam ne pada teško.

8 znakova Zodijaka koji će biti najsrećniji u 2019. godini

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

139 Shares
139 Shares
Share via
Copy link