Magazin

KAKVA MAMA: Za 9 meseci svojim rukama izgradila porodični dom (VIDEO)

mama-sama-napravila-kucu

Teško je zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradi kuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu. Kara Brokins i njeno četvoro dece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.

Njen najstariji sin Dru pomogao je da majka Kara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njena ćerka Džeda je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i mešala beton za temelje, dok je njena druga kći pravila hranu za sve njih, javlja Still.

Tako je uspjela da izgradi kuću za sebe i svoju decu za svega devet meseci rada. Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće.

Iznenadili i inspektore

Kada su inspektori za pregledanje kuća došli, bili su iznenađeni kako je sve profesionalno odrađeno, ne verujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini.

Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vredi oko pola miliona dolara.

Ispod možete pogledati kako je to sve izgledalo, i konačno kako to izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputstava gledanih na Jutjubu.

Maja ima 11 dece, zaposlena je, a ovo je njena formula za srećnu porodicu

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

93 Shares
Share via
Copy link