Lifestyle Moda Vesti Novi Sad

Kakva iskustva Novosađanke imaju sa online kupovinom?

Prema istraživanjima tek svaki treći građanin Srbije koristi online kupovinu, u Velikoj Britaniji ćak 81 odsto odraslih kupuje online, dok u našoj zemlji samo 35 odsto. S obzirom na to da žene više kupuju u odnosu na muškarce, a majke i trudnice ne mogu često ići u kupovinu, pitali smo upravo njih kakva iskustva imaju sa online kupovinom.

mama-i-beba

– Kupujem preko Interneta stvari za dete zato što sam lenja i mrzi me da se šetam, a u 8. mesecu trudnoće sam bila previše lenja da šetam po radnjama.  Poručivala bukvalno sam sve, a da nisam ni videla uživo krevetac, dusek, komodu, kolica, korito za kupanje. I donosili su mi sve na adresu – napisala nam je mama Adrijana Č.

Sajtovi sa bebi opremom poput domaćeg sajta www.mojaopremazabebe.rs napravljeni su upravo iz tog razloga kako bi buduće majke mogle da obavljaju kupovinu od kuće.

posao-od-kuce-mama-i-dete
pixabay.com

– Kupovina stvari za bebe preko našeg mojaopremazabebe.rs sajta je veoma jednostavna, a što je najvažnije oprema stiže na kućnu adresu – kaže vlasnica sajta Bebolino.rs Sandra Milošević i dodaje da u većini slučajeva mame češće poručuju preko sajta Bebolino.rs stvari za decu, nego tate.

– Kupovala sam preko sajta www.mojaopremazabebe.rs i stvarno sam zadovoljna što se tiče opreme za bebe, a kada sam se uverila u to da je ovaj domaći sajt pouzdan preporučila sam i drugim trudnicama – objasnila je mama Tamara M.

bebolino-oprema-za-bebe

Online kupovina može biti dobar izbor i prilikom kupovine poklona za rođenje ili rođendane.

– Ja svojoj devojčici uvek tako i kupujem stvari. Ima 15 meseci i od samog rođenja sam joj na taj način kupovala – objasnila nam je mama Novosađanka Natašta V.

Ono što smo zaključili iz ankete koju smo sproveli jeste da mame daju prednost proverenim sajtovima, to jest onim koje im preporuče poznanice ili prijateljice.

– Za sad dobra imam dobra iskustva sa online kupovinom, ali naručujem sa proverenih sajtova. U pitanju su američki, kanadski, holandski, nemački, ali i naši sajtovi – kaže mama Miljana M.

Osim opreme za bebe, nakon što deca porastu, roditelji iz Novoga Sada sve čeće poručuju garderobu preko Interneta. Ono čega se najviše plaše jeste da ne pogreše veličinu, jer takav strah nisu imali kod porudžbine opreme za bebe. Po rezultatima istraživanja iz oktobra 2015. godine, oko 35 građana kupuje onlajn, najviše odeću i obuću i to češće na domaćim veb sajtovima, jer veruju da su sigurniji.

Više o opremi za bebe 

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


17 Shares
Share via
Copy link