Lifestyle

Kako u islamskim zemljama leče rak u nekoliko dana

muslimanke

Od raka u Srbiji godišnje umre oko 20.000 ljudi, dok u svetu svakog dana kancer odnese 26.000 života. Na Fejsbuk profilu Aleksandra Černigovskog pojavio se neobičan tekst o tome kako se u islamskim zemljama leče maligne bolesti.

U tekstu se između ostalog tvrdi da u muslimanskim zemljama kancer nije ozbiljna bolest i da ga navodno lako leče, u samo nekoliko dana strogog posta.

“Oni ovu bolest, koja je kod njih retka, čak i ne zovu “rak”, već zver koja apsorbuje nekoliko puta više energije u svoje ćelije. Raste i raste (metastazira) i kada naraste dosta i čoveku ponestane energije, prelazi na sve ostale izvore u telu, što dovodi do fatalnog ishoda.

Ali, kada se zveri uskrati hrana, ona brzo umire.

Profesori sa Univerziteta u Alžiru smatraju da kancer u bilo kojem stadijumu usled gladovanja umire u roku od 3 dana do mesec dana. Gladovanje u ovom smislu ne znači da da ne jedete ništa i da pijete samo čistu vodu.

Ako vam je stolica normalna, tamna i čvrsta, znači da je bolest prošla.

Oni tvrde da je post recept i za prevenciju i za lečenje raka. Prema rezultatima studije objavljene u Proceedings of the National Academy of Sciences, da bi se izlečili ili sprečili kancer, ljudi treba svako malo da izbace sva tri obroka, ili da poste trećinu ili polovinu dana.

Druga opcija su “posni dani”, odnosno unošenje maksimalno 500 kalorija na dan, ili potpuno izbacivanje doručka i ručka, piše portal Stil.

Ako je verovati naučnicima sa alžirskog univerziteta, ovo će pomoći da održite normalnu telesnu težinu i sprečite razvoj dijabetesa, kancera, Alchajmerove bolesti, kao i bolesti kardiovaskularnog sistema.

Caka je u tome što povremeno odbijanje hrane omogućava telu da proizvede bolji odgovor na stres, zaustavi zapaljenske procese i uništi tumore, koji najčešće nastaju od ishrane, kao i da ubrza eliminaciju oštećenih i obolelih ćelija.

Naučnici zaključuju da je u vremenu evolucije tradicionalni sistem ishrane koji podrazumeva tri obroka – abnormalan. Dakle, ishrana naših predaka koji su uzgajali svoju hranu danas nije prikladna.

Pravilan način uzimanja voća

Stručnjaci navode i da je najbolje jesti voće na prazan želudac.

Još je dr Herbert Šelton (1895-1985.), američki naturopata, stručnjak za alternativnu medicinu, pacifista, vegetarijanac i pristalica posta, ovo objasnio još odavno.

Kada se jede na prazan stomak, svako voće se u kontaktu sa želudačnom kiselinom alkalizuje. U suprotnom, ako se pomeša sa ostacima druge hrane, proizvode se gasovi, pa dolazi do nadutosti, bola…

Osim problema s varenjem, dr Šelton je smatrao i da voće na prazan stomak sprečava da kosa osedi i opada, a navodno nestaju i podočnjaci i problemi s nervima.

“Ako pravilno jedete voće, našli ste tajnu lepote, dugovečnosti, zdravlja, energije, sreće i normalne težine”, govorio je dr Šelton.

Nekoliko važnih saveta:

  • Kad vam se pije sok, pijte isključivo sveže isceđen;
  • Nemojte jesti kuvano voće, jer su mu važni nutrijenti uništeni;
  • Jedenje voća mnogo je bolje nego ispijanje njegovog soka;
  • Da detoksikujete telo, tri dana postite na voću (jedenje voća i ispijanje sveže ceđenih sokova).

Ključni razlog zašto jaja treba jesti SVAKI DAN

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.7K Share
1.7K Share
Share via
Copy link