Lifestyle Moda

Kako kombinovati dugu suknju za posao

Počinju vreli dani, te je teže odabrati pravu kombinaciju za posao tako da istovremeno izgledate pristojno, moderno i da vam ne bude previše vrućina. Duga suknja je jedno od rešenja. Iako su maxi suknje opušteni komadi odeće pogodni za šetnje i druženja sa prijateljima, ukoliko se dobro uklope sa ostalim delovima odeće mogu delovati poslovno.

Pogledajte naše predloge.

Pre svega, ukoliko ste niži možete se odlučiti za varijantu midi suknje, koja je nekoliko centimetara kraća od klasične maxi koja seže do poda. Midi suknje bolje pristaju nižim ženama i takođe se lako kombinuju. Daju dašak sedamdesetih godina i nećete trošiti vreme na prilagođavanje dužine suknje omiljenim cipelama.

Klasika

Jednobojna suknja uparena sa jednobojnom majicom, može delovati dosadno, ali zanimljivim nakitom uspećete da dobijete modernu kombinaciju. Puderaste nijanse i klasični krojevi daće vam izgled svedene elegancije, a istovremeno ćete delovati dovoljno poslovno. Baletanke u sličnim nijansama savršeno će se uklopiti, a za prohladna jutra dodajte sako tamnije boje ili jaknu od teksasa i imaćete savršenu kombinaciju.

duga_suknja_kombinacija_2
mango.com, zara.com

Suknja Mango 5 990, Bluza Mango 3 990, baletank Zara 5 990 minđuše Zara 1 590 dinara

Dobra alternativa je i crna suknja sa nekom laganom bluzom.

hm_crna_suknja
hm.com

Suknja H&M 4 999 dinara

Damski šik

Ukoliko nemate problem sa nošenjem visokih potpetica u dnevnim varijantama, možete uklopiti dugu suknju tamne boje sa nekim zanimljivim sandalama i laganom košuljom na raskopčavanje. Dodajte na to šešir i naočare i spremni ste.

duga_suknja_kombinacija_1
mango.com, hm.com, zara.com, parfois.com

Suknja Mango 5 990, košulja Mango 3 490, naočare Parfois 2 699, šešir H&M 1 499, sandale Nine West 7 592 dinara

Suknja sa printom

Ukoliko se odlučite za suknju sa printom, preporuka je da za posao birate geometrijski print ili pruge, pre nego šarene, cvetne suknje. Ponovo je bolji izbor suknja tamnije boje koju možete uklopiti sa belom košuljom.

duga_suknja_kombinacija_4
parfois.com, hm.com, zara.com

Suknja H&M 3 199, baletanke Parfois 2 999, torba Zara 8 990 dinara

Izbor odgovarajuće suknje

Duga suknja za posao trebalo bi da bude od kvalitetnijeg, težeg materijala, svila ili krep mogu poslužiti i obavezno postavljena da biste izbegli neprijatnosti ako je suknja providna. Takođe, za posao su prikladnije suknje sa širokim obodom ili volanima jer deluju elegantije.

duga_suknja_kombinacija_3
zara.com, parfois.com

Suknja Zara 3 990, baletanke Parfois 1 499, torba Parfois 3 799 dinara

duga_suknja_hm
hm.com

Suknja H&M 6 999 dinara

Pročitajte kakve se espadrile nose ovog leta

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

148 Shares
148 Shares
Share via
Copy link