Top 10

Idealan letnji nakit

Leto je najrazigranije godišnje doba i vreme za hrabre kombinacije, kako odevne tako i životne. Uz preplanuli ten se sve slaže, a aksesoari posebno dolaze do izražaja. Evo naših letnjih predloga za vas.

SIX METALIK TETOVAŽE

Ukoliko ste oduvek želeli tetovažu, a niste imali hrabrosti ili dovoljno sredstava, evo rešenja za vas. Metalik tetovaže koje su privremene, lako se nanose na bilo koji deo tela, a ujedno su i nakit.

metalik-tetovaze

MANUAL WORK NARUKVICE

Ovaj model narukvice ima sve što vam mašta poželi. Pletenice, perlice, kuglice, cvetići, sve upakovano sa ukusom. Kombinacije materijala, oblika i boja su neograničene.

narukvice-manual

ACCESORIZE OGRLICA

Srebrna ogrlica sa priveskom kao dukatićem, u koji je urezan vilin konjic, da vas podseti na detinjstvo. Takođe ima i tirkiznu perlicu.

ogrlica-vilin-konjic

DVE ŠMIZLE MINĐUŠE

Ove minđuše sa afričkim motivima će vas odvesti daleko u vrele afričke noći. Ako želite da razbijete jednostavne, minimalističke odevne kombinacije, ove minđuše su savršen detalj.

dve-smizle-mindjuse-43

Parfois TRAKA ZA KOSU

Ako vam smeta kosa, a dosadili su vam rajfovi ili gumice i šnale za kosu, možete poneti ovu traku za kosu sa kojom ćete se osećati kao pravi imperator. Obim može da se podešava tj. vezuje se, a venac od lišća će učiniti da budete zapaženi.

parfois-BLOG-HEADBAND

OGLAS

Share via
Copy link