Lifestyle Magazin

Kako je nastala pesma „Ti si mi u krvi“: Čolić nije verovao da će postati hit

Pesma „Ti si mi u krvi“ danas je jedan od najvećih hitova Zdravka Čolića. Međutm, u samom početku nije delovalo da će biti tako. Muzičarka Aleksandra Kovać, ćerka Kornelija i Spomenke Kovač otkrila je kako je nastala jedna od najlepših ljubavnih pesama „Ti si mi u krvi“.

– Ima priča koju je moj otac meni ispričao. Naime, moja majka u tom trenutku, kad je pisala tu pesmu, nije bila popularni pisac, bila je samo Kornelijeva supruga. Zdravko nije bio baš oduševljen time da ona piše tekst za njegovu pesmu, smatrao je da bi to možda trebalo da bude neko ozbiljniji. Onda je tata rekao: `Pa znaš šta, daj priliku Spomenki. Ako baš misliš da joj treba pomoć, neka Bajaga bude s njom da joj pomogne dok piše tekst` – počela je priču Aleksandra.

Srećom, Bajaga je radio na ostatku albuma, pa je ponudio svoju pomoć.

– Onda su se Bajaga i mama spojili, pričali celo jedno poslepodne i od toga nije ništa ispalo. Bajaga je rekao da njoj ne treba nikakva pomoć i ona je onda napisala tekst “Ti si mi u krvi”. Ali eto, zanimljivo je da i pored te sumnje i što nije bila etablirani tekstopisac, ona je napisala jedan antologijski tekst – ispričala je pevačica.

Top 5 pesama Zdravka Čolića po njegovom izboru

Izvor: Kurir

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

231 Shares
231 Shares
Share via
Copy link