Lifestyle Magazin

Kajli Džener u haljini Zvonka Markovića!

Kajli Džener  (Kylie Jenner) najmlađa pripadnica klana Kardašijan, obukla je haljinu našeg najpoznatijeg dizajnera Zvonka Markovića.

kyle-jenner-zvonko-markovic
Kylie Jenner Instagram

Naime, Kajli je sa sa sestrom Kendal u petak 28. oktobra priredila gala žurku povodom Noći veštica i za tu priliku obukla je Markovićevu kreaciju. Ova haljina je inače premijerno prikazana na njujorškoj nedelji mode u januaru ove godine.

kylie-jenner-zvonko
Kylie Jenner Instagram

– Odnedavno me zastupa agencija “Fashion Forwards” iz Los Anđelesa, koja je moje haljine prezentovala Kajli Džener. Ovo je tek početak saradnje sa njom. Jako sam zadovoljan jer je ona mlada, zgodna, vamp, zvezda svetskog ranga. Izgleda kao da je za nju pravljena haljina. Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! Inače Halloween je jedan od glavnih i najatraktivnijih praznika u Americi i euforija počinje nekoliko dana ranije, a ono što obuku zvezde kao što je Kajli Džener ima veliki publicitet  – objašnjava Marković.

zvonko-markovic
ART HEARTS NYFW

Svi svetski selebriti mediji već su objavili fotografije sa događaja i prognoziraju da će na hiljade tinejdžerki iskopirati ovaj stajling. Fotografija koju je Kajli Džener  postavila na mrežu Instagram za nekoliko sati dobila je preko dva miliona lajkova.

Inače, magazin “Tajm” objavio je nedavno listu 30 najuticajnijih tinejdžera 2016. godine, a na njenom vrhu je upravo Kajli Džener

Više o našim modnim dizajnerima pročitajte ovde

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link