Magazin

Nije uspevala muža da odvrati od kafane, pa napravila pab u dvorištu kuće

profimedia-0485926953-830x0

“I tako sam pomislila – zašto ne bih napravila svoj pab, postala gazdarica i onda stvarno mogu reći ljudima – moj muž je u kućici za pse!”

Džejn Taper, medicinska sestra iz Devona, odlučila je da izgradi “The Doghouse Inn” u pokušaju da spreči svog muža Pola Tapera da se uputi u lokalni pab.

Muž na oku, nema više kafane

Ona sada vidi svog muža kako provodi večeri u njihovoj bašti umesto u pabu, a takođe priređuje zloglasne zabave podstaknute alkoholom u svojoj rezidenciji.

Pab je uspela da izgradi za pet meseci:

– Moj muž Pol, oduvek je voleo da svraća u lokalnu kafanu i činilo se da nikada nisam mogla da ga zadržim kod kuće. Razmišljala sam i došla do ideje da sagradim vlastitu kafanu u dvorištu. Kada me pitaju gde mi je suprug, kažem im “u kućici za pse” – rekla je Džejn, aludirajući na to da je kažnjen ili nije dobar, što je izraz koji Britanci često koriste.

Da bi ostvarila svoju viziju, Džejn je potrošila početnih 15.000 funti da izravna baštu pre nego što je platila još 2.700 funti za izgradnju kabine.

– Ionako smo morali da izravnamo baštu, što je bilo skupo, preko 15.000 funti. Tako sam uhvatila savršenu priliku da uradim ono što sam oduvek želela – istakla je ona.

profimedia-0485926831-830x0

Ušteđena lova za alkohol

Jedino veće izdvajanje za pab joj je bilo da kupi igru Spejs Invejders.

– Pol sada dovodi svoje drugove i čini se da smo uvek zauzeti – našalila se Džejn.

I njihovo troje dece su oduševljeni pabom. Tom (31), Loren (24) i Džek (26) takođe odlaze ​​u pab jer im to omogućava privatno druženje sa prijatelja u krugu kuće dok piju piće – a da ne potroše sav svoj novac u izlascima.

Nakon stvaranja “The Doghouse Inn-a”, porodica sada veruje da je uštedela mnogo novca na duge staze – pošto njihov sopstveni pab znači manje odlazaka u kafanu a prvenstveno više vremena provedenog kod kuće.

– Sada više neće više hteti da ide u kafanu. U pabu i ja volim da boravim i sa zadovoljstvom bih tamo provela većinu noći – zaključila je Džejn.

sb-1

Ustaje svako jutro u 4:30 da mužu spremi doručak, ljudi je osudili i isprozivali

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

62 Shares
Share via
Copy link