Magazin Svet

“Pobediću strah od letenja”: Mlada majka (27) pala sa paraglajdera u sigurnu smrt

Daniel Barios strah od letenja kolumbija
Foto: X

Daniel Barios (27) čitav život je imala strah od letenja, a kako bi prevazišla ovu fobiju, mlada Kolumbijka je odlučila da uplati vožnju paraglajderom. Međutim, sve se završilo velikom tragedijom, jer je usred leta skliznula sa sedišta i pala sa velike visine u šumu u Kolumbiji.

Daniel je pre leta objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala da je „konačno spremna da se oslobodi svoje fobije od letenja”.

“Pridružite mi se u ludoj avanturi. Hajde da pobedimo strah”, napisala je ona.

Daniel Barios
Foto: Facebook

Barios i pilot poleteli su sa planine El Kastiljo u provinciji Kalarka u subotu popodne. Devojka je skliznula je sa svog sedišta, dok su leteli iznad staze Pradera Alta, saopštila je vatrogasna služba iz Kalarke.

Pilot, čije ime nije objavljeno, nije mogao da stane i nastavio je let dok nije uspeo da sleti, piše Dejli mejl, a prenosi Index.

Daniel Barios potraga
Foto: DefensaCivilColombia/X

Svedok je video da je pala sa paraglajdera i odmah pozvao hitnu pomoć. Misija potrage i spasavanja pokrenuta je oko 15 časova i završena je oko ponoći kada su vatrogasci pronašli njeno telo.

Proglašena je mrtvom na licu mesta.

– Očigledno je mlada žena skliznula sa sedišta gde sedi kopilot – izjavio je komandant vatrogasne jedinice Kalarke, kapetan Havijer Arkonde.

Barios je iza sebe ostavila sedmogodišnjeg sina. Istraga je u toku.

Izvor: Index

Vrhunac ludila: Klinci se popeli na stub Mosta na Adi – za selfi, klik i lajk (VIDEO)

Share via
Copy link