Srbija Vesti

Jurić je rekao ime političara pedofila Nebojši Stefanoviću i načelniku UKP-a, informacija vredna ucene

jurić i stefanović

Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“, otkrio je u gostovanju na N1 da je ime političara pedofila i sva svoja saznanja predočio tadašnjem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku UKP-a Dejanu Kovačeviću, ali da oni nisu naredili nikakvu istragu u ovom slučaju. Ovakva informacija budi sumnju da su Stefanović i Kovačević svesno prećutali kako bi imali potencijal političkog uslovljavanja prema tom, još uvek nepoznatom, političaru i njegovoj stranci.

Jurić je rekao da veruje da bi slučaj „Palma“ završio u fioci da Marinika Tepić nije o svemu obavestila širu javnost. On ipak nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje da je Dragan Marković Palma taj političar pedofil o kojem javnost bruji već mesecima.

Šokantno je, pored toga što nas u Srbiji više ništa ne može iznenaditi i šokirati, da je Jurić rekao svoja saznanja ni manje ni više nego tadašnjem ministru policije i načelniku UKP-a.

– Ključna stvar je bila momenat kada sam ja bio u MUP kada smo se dogovorili, to je bila sreda, ja sam trebalo u petak da se vidim sa porodicom. Već sutradan je izašao u jednom mediju tekst o tome da ću ja posetiti porodicu i da je to izašlo iz kancelarije gde je bilo nas troje. Oni su mi rekli ‘ako ti ne možeš da sačuvaš informaciju kada je vas troje, kako ćemo očekivati kada dođe do tužilaštva i kako ćemo mi biti zaštićeni’. Mislim da je tu bio ključni momenat gde su se odlučili da nisu spremni za to – rekao je Jurić za N1.

Pored ove dvojice, Jurić je svoja saznanja, kako je rečeno, preneo i dve tužiteljke kojima međutim, zbog očiglednog nepoverenja, nije otkrio identitet političara sklonom pedofiliji.

Kako je Jurić objasnio, jedna od tužiteljki je sve vreme prekidala njegov iskaz i telefonirala nekome koga je sve vreme obaveštavala o toku razgovora sa Igorom Jurićem. Istraga i nakon toga nikada nije pokrenuta, rekao je Jurić za N1.

Ceo slučaj započeo je pre nekoliko dana kada je potpredsednica Stranke slobodode i pravde Marinika Tepić pustila video snimak bivšeg radnika Palminog hotela u Končarevu na kojem nepoznati čovek svedoči da je Dragan Marković Palma podvodio žene i devojčice od kojih su neke bile starosti oko 15 godina.

Palma je već saslušan u Jagodini u Višem tužilaštvu, dok isto čeka i Mariniku Tepić u ponedeljak, kada Palma ima skaradno gostovanje kod Marića sa Jutkom, Simom Spasićem i Ruškom Jakić.

Mića Megatrend: “Gledao sam kako Palma podvodi devojke i imam dokaze za to”

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentara

Klikni da objaviš komentar

 • već sama činjenica da je istraga u vezi Palme poverena tužilaštvu u Kraljevu govori sve. gotovo
  komletan rukovodeći kadar te pu je poreklom sa Kosova i naklonjen sps..

 • Ispade da Matinika ima veća m… od Jurića. Ona iznese u javnost ime političara, a Jurić ne sme da kaže.

  • Postovana ” Damo” da poznajes G-dina Jurića i da si osetila makar malo muku i pošast sa kojom se čovek svim srcem bori ne bi pričala takve gluposti i poredila ko ima sta veće…evidentno je da ti mozga nemaš nego samo laješ kako ti se kaže…psi laju karavani prolaze.

   • Da je “Dama” malo pazljivije pratila slucaj Juric, shvatila bi da Juric stiti svedoke, tj. nema dozvolu svedoka, koji nisu dobili nikakvu garanciju o zastiti, da otkrije njihova imena. Bez svedocenja on ne moze otkrivati imena.

   • Ne lupaj. Da zaista poznajes njega nista sto on radi ne bi podrzala. Nikad. A nadilje u porodici. Fuj

 • Juric je dosadio sa neodredjenim pricama, mislim. Ako zna nesto sto je protiv zakonito nek to kaze konkretno sta, ko pred kamerama ili neka ide na selo. Da ja znam da je neko,zaista, izvrsio ili vrsi neko krivicno delo ne bi se plasio reci istinu u kameru, sve drugo je kao neka politika imam utisak, mislim.

4.3K Shares
4.3K Shares
Share via
Copy link