Magazin

„Jovana Joksimović je veoma neprijatna, insistira na luksuzu i ništa joj ne odgovara“

Voditeljka Jovana Joksimović uveliko radi na pripremanju novog programa na televiziji K1 i aktivno saučestvuje u opremanju studija i uređenju scenografije. Ipak, nove kolege nemaju baš puno reči hvale a njen račun.

Zaposleni se žale na njeno ophođenje prema saradnicima jer je, navodno, veoma neprijatna i zahtevna. Prema saznanjima Nova.rs, iako je u ovaj studio već uložen ogroman novac, za Jovanu to nije dovoljno.

Voditeljka navodno insistira na luksuznom, skupocenom nameštaju i predmetima koji čine scenu, te da joj ništa od onoga što već postoji, navodno, ne odgovara.

Voditeljka Jovana Joksimović bi početkom sledećeg meseca trebalo da krene sa vođenjem jutarnjeg programa na televiziji K1. Kao što je već pozato, ona će se smenjivati sa svojom prijateljicom i kumom, Manjom Grčić, nekada direktorkom televizije Prva, a sada suvlasnicom pomenute televizije, čiji je većinski vlasnik, pevač i Jovanin suprug Željko Joksimović.

“Studio je završnoj fazi priprema za snimanje, i u njega je uloženo već mnogo novca. Nije se štedelo, jer je cilj bio da sve izgleda skupo i besprekorno. Uprkos skupocenoj scenografiji, Jovana je našla neke zamerke. Jasno je izrazila želju, koju su mnogi protumačili kao naređenje, da sve mora biti glamurozno i luksuzno. Definitivno, projekat nije nimalo jeftin i produkciju je skupo koštao, ali njeni zahtevi iziskuju dodatne troškove, koji su veliko opterećenje za budžet”, otkriva dobro obavešten izvor i dodaje da voditeljka, za sada, detalje svog projekta drži u strogoj tajnosti.

“Ona ne želi da otkriva kakav će koncept jutarnjeg biti, ali se zna da je već u pregovorima sa potencijalnim gostima”, kaže izvor.

Njen doskorašnji kolega na TV Prva Srđan Predojević je na K1 ostao bez angažmana jer su mu ponuđeni uslovi koji mu nikako nisu odgovarali.

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

530 Shares
530 Shares
Share via
Copy link