Magazin

Jovana Jeremić ekstremno posesivna, radnicama bivšeg muža poručila: Ili vas gazim kolima ili vam bacam bombu

jovana jeremic
Printscreen/Balkan info

Jovana Jeremić svakako je promenila televizijski program u Srbiji, ali je ogromno pitanje da li je ta promena više donela ili odnela u sveopštem srozavanju medija u našoj zemlji i svetu. Jovana je sada načinila jedan iskorak, gostovanjem na popularnom Jutjub kanalu „Balkan info“.

Između ostalog, ona je govorila i o svom ljubavnom životu, prvom braku i svom ekstremnom odnosu prema partneru i potencijalnim pretnjama. Otkrila je da ne dozvoljava da se ijedna, u ljubavnom smislu, približi njenom muškarcu.

Ona se prošle godine razvela od Vojislava Miloševića koga je u više navrata nazivala prvim, a ne bivšim mužem.

U pomenutoj emisiji ispričala je svežu pikanteriju iz privatnog života kada je bivšem, odnosno prvom, mužu odmah po stupanju u brak otišla u firmu i postrojila sve zaposlene radnice kako bi im objasnila „nešto važno“.

– Zvala sam njegovu šeficu i rekla: ‘Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim’. Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: ‘Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i se**ualnom smislu, imate pravo da birate: ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite’ – ispričala je Jovana.

Jovana Jeremić od realnosti začas napravi vic, Saši Matiću više puta rekla „si vid’o“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

519 Shares
519 Shares
Share via
Copy link