Magazin Poznati

„Pokušali su da me uvuku u elitnu prostituciju jer sam hiperinteligentna i govorim perfektno španski“

jovana-jeremic-place
FOTO: PRINTSCREEN

Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je kako je izvesni čovek na početku njene karijere pokušao da je uvuče u elitnu prostituciju.

Naime, kako je navala taj muškarac je bio obavešten o njenoj inteligenciji, ali i znanju španskog jezika, pa ju je čak 12 sati ubeđivao da pristane, obećavši joj čitavo bogatstvo.

– Pokušali su da me uvuku u prostituciju, na početku karijere. Neću reći koji je to čovek pokušao da uradi. Bila sam planirana za najelitniju prostituciju, zato što sam hiperinteligentna i nuđeno mi je da radim sa najjačim muškarcima na svetskom nivou. To je bila otvorena ponuda. Nuđeno mi je sve, čitavo bogatstvo, da budem uvučena u elitnu prostituciju, da budem žena zadužena na svetskom nivou za jake muškarce, što iz sveta fudbala pre svega, jer perfektno govorim španski i to su momenti u mojoj karijeri gde sam ja položila ispit – rekla je Jovana i dodala:

– Dvanaest sati me je taj čovek ubeđivao. Nudio mi sve na svetu. Čak znam i rečenice koje mi je govorio, tad sam imala 24 godine. Tek sam završila fakultet, sve je počelo tako što su oni imali informaciju sa mog fakulteta da sam vrhunski inteligentna i da imam tu fatalnu crtu u sebi. Moj odgovor je bio „ne“. Tog dana me je spasio post, vera. Bog. To je bilo najveće iskušenje mog života. Jedan od uslova je bio da se više nikada ne javim roditeljima, to je bila crvena lampica u mojoj glavi. Govorio mi je da ja treba da nosim haljine od 5.000 evra, ne od 5.000 dinara, ja sam bila na početku karijere, išli su na to. Mislili su da se prodajem za pare – ispričala je voditlejka.

Izvor: Kurir

Učiću ćerku da se bogato uda i ako već plače, neka plače u Mercedesu

Reklama
19.6K Shares
19.6K Shares
Share via
Copy link