Magazin Srbija

Farma, voćnjak, livade, luksuzna vila: Jelena Đoković pazarila ranč od Elene Karić za 2,9 miliona evra

ranc-kosmaj-elena-karic
Foto: Print Screen

Jelena Đoković kupila je kuću na Kosmaju koju su pre nekoliko godina na ogromnom ranču sagradili Elena i Jugoslav Karić. Kuća je kupljena na ime Jelene Đoković za 2,9 miliona evra.

Ova raskošna nekretnina sadrži i veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen kao i brojne životinje kojim je Elena Karić posvećivala veliku pažnju. Pre nekoliko dana je kuća kupljena na Jelenino ime, piše “Blic”.

Jugoslav i Elena su 2014. godine kupili oko šest hektara zemlje iznad Sopota i tamo sagradili svoj dom iz bajke.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Mediji su tada pisali da pomenuto zdanje ima više od 400 kvadrata, dok je Elena u međuvremenu na njemu izgajala organsku hranu.

– Kosmaj je moj san koji sam za rekordnih 10 meseci sprovela u realnost. Hektar voća zasađen je 2016. godine po biodinamičkom kalendaru Marije Tun, u vreme odgovarajućeg položaja Meseca. U fazi smo pripreme plastenika za povrće koji će za početak snabdevati naše domaćinstvo i kafeteriju. Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovde jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu. Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo sa prijateljima, družimo jedni sa drugima i prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost – rekla je u januaru 2017. za “Stori” Elena Karaman Karić.

Elena i Jugoslav Karić rasprodaju svoju imovinu zbog razvoda pa je tako sada dostupna i ekskluzivna vila u Ljutoj, kao i restoran u Beogradu.

Jelena Đoković ne koristi parfem

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ovo je preslo svaku meru, pa kupila je zasto ne ? Cemu toliko pisanje svaki dan po pet puta.Zasto ona nemi bi smela nesto da kupi da li treba sve vas da pita koji sa dozom ironije pisete a i ovi ljudi koji ruzno o Jeleni komentarisu, samo neznam zasto, ona je osoba normalna ,na svom mestu, sta hocete vise od nje, cim se pojavi ili nesto kaze, uputi joj se gomila najruznijih komentara.Zasto?Tlliku pomoc daju Srbiji i svima, a sta ste vi gore pomenuti ucinili

14 Shares
Share via
Copy link