Magazin

Savršen stan u Grčkoj za 33 hiljade evra, kamin će vas posebno oduševiti

Foto: Grekodom.rs

Ako ste nekad maštali da kupite savršen stan u Grčkoj po neverovatnoj ceni od 440 evra po kvadratu, možete da nastavite da maštate. Prema pisanju Kurira, postoje sjajni stanovi na portalu kompanije „Grekodom Mouzenidis Group Development“ koja oglašava nekretnine za prodaju u Grčkoj, u čijoj ponudi se može naći i stan od 75 kvadratnih metara za neverovatnih 33.000 evra.

Stan se nalazi na prvom spratu, ima dve spavaće sobe, dnevnu sobe sa kuhinjom, kupatila i ostavu. Ima pogled na šumu, a poseduje i kamin, piše Kurir.

Brže bolje smo pogledali o kakvom je blagu reč.

Za te novce dobićete pogled na šipražje, gole nezavršene zidove na 7 kilometara od plaže ali nas je posebno oduševio kamin.

grčka
Foto: Grekodom.rs

Kupovina nekretnine u Grčkoj je nekada bila prekomplikovana procedura koja je pojednostavljena do te mere da je čitav proces gotov za neverovatnih 10 dana. U periodu pre juna 2011. godine važio je zakon bio da ukoliko želite da kupite nekretninu blizu državne granice, morali biste da pošaljete zahtev i da tražite dozvolu za kupovinu od grčkog ministra odbrane. Zbog velikog broja dokumenata koji su potrebni ovaj proces bi trajao mesecima.

Stranci koji za kupovinu nekretnine utroše više od 250 hiljada evra donijajau petogodišnju boravišnu dozvolu, zajedno sa decom. Pored toga, vlasnici ovakvih nekretnina uživaju i u Nneograničen broj dana boravka na teritoriji Grčke i putovanje po Evropi bez vize.

Besplatno obrazovanje na bilo kom Grčkom univerzitetu. Besplatna prva pomoć i dobijanje Grčkog broja za automobile, čamce itd.

Koliko para toliko i muzike važi i za kupovinu stanova u Grčkoj. Za neverovatnih 33 hiljada evra, dobićete gole zidove i pola kamina, pa l voli nek izvoli.

“Stan” od 9 kvadrata u centru Beograda izdat za 150€

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

228 Shares
228 Shares
Share via
Copy link