Magazin

Jednojajčani blizanci oženili jednojajčane bliznakinje, pa u isto vreme zatrudnele

Jednojajčane bliznakinje Britani i Brijani Din Saliers su akterke jedne vrlo nesvakidašnje životne priče. Naime, njih dve su se prvo udale za braću jednojajčane blizance, a onda u isto vreme, ili vrlo slično vreme, ostale u drugom stanju.

„Naša deca neće biti samo rođaci, već genetički pre kao rođena braća i sestre“, rekla su bliznakinje Britani i Brijani Din Saliers koje su udate za braću Džoša i Džeremija Saliersa.

U tandemu su prošle nedelje saoštile da čekaju prinove i to u kostimima popularne serije „Čuvari plaže“. „Pogodite, dupli parovi su trudni!“, duhovito su poručile bliznakinje, oduševljene što su u slično vreme ostale u drugom stanju.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! 🤰🤰 We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨🍀✨🍀✨🍀✨🍀✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨🍀✨🍀✨🍀✨🍀✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

Parovi blizanaca stekli su popularnost u TLC emisiji „Naše tvinsejn venčanje“. Van kamera njih četvoro žive pod istim krovom i neretko se indentično oblače, piše „Insajder„.

Bliznakinje i blizanci su se prvi put sreli na Tvins festivalu u Tvinsburgu u Ohaju, 2018. a skoro godinu dana kasnije, braća su zaprosili sestre u Državnom parku Tvin lejks u Virdžiniji.

I to nije sve. Njihovo venčanje bilo je tematsko sa nazivom „Dva puta“, a venčali su ih sveštenici koji su, takođe, jednojajčani bliznaci.

Kako oslovljavati ženu? Deka iz Bosne otkrio suštinu prave ljubavi (VIDEO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

67 Shares
Share via
Copy link