Magazin

Kako oslovljavati ženu? Deka iz Bosne otkrio suštinu prave ljubavi (VIDEO)

Život, ljubav, pa čak i bračne partnere sa kojima delimo dobro i zlo često uzimamo zdravo za gotovo. Možda je u pitanju navika, ili surova svakodnevnica, ali većina svu moć ljubavi i podrške shvati tek kad bez nje ostane.

Starost je sama po sebi teška, ali po ispovestima onih koji su ostali bez bračnih partnera u poznim godinama, iako imaju decu i unuke, još teže pada kada ostanu bez voljene žene ili muža.

Deka Asim iz Bosne, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je pred kamerama portala „Vidi ovo“, govorio o tome koliko mu je značila njegova supruga. Naime, on je tokom razgovora ispričao kako mu je jedan razgovor sa prijateljem pomogao da shvati da mu je njegova supruga bila život, prenosi Blic.

– Jedan Bosanac mi je poznavao ženu. Ima jedno dve godine, sretnemo se. „Kako, kako ti je žena?“ Rekoh, umrla je. Kaže „kako si zvao ženu?“. Kako, imenom, ja kako. Ama, kaže „i ja sam, i u mene umrla, ima dve godine. Žao mi je što je nisam zvao živote moj!“. Nisam znao da je žena život, dok sam je imao. Setićete se Aima ako doživite to – rekao je on.

I zaista, ako malo bolje razmislimo, neke stvari u životu shvatimo prekasno, odnosno, tek kada ostanemo bez ljudi koji nam život čine lepšim u lepim situacijama i lakšim, kada nam život ponudi so.

Ovo je žena zbog koje su napisana neka od najlepših dela srpske književnosti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

466 Shares
466 Shares
Share via
Copy link