Magazin

Omiljena Milova pevačica: Jadranka od Đukanovića zaradila stan od 150.000 evra

Javnost u Srbiji šokirana je gestom Jadranke Barjaktarović koja je pre nekoliko dana u centru Podgorice zajedno s masom pristalica Mila Đukanovića pevala stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“!

Poznato je da je nekadašnja takmičarka “Zvezda Granda” rodom iz Crne Gore i da njena familija živi tamo, a isto tako zna se da je svoju karijeru počela i izgradila u Beogradu.

Ovde je nastupala, po sopstvenom priznanju, nekoliko godina na splavovima i u klubovima i bila jedna od najtraženijih radnih pevačica.

Šta se u međuvremenu desilo i navelo Jadranku da promeni stav o Srbiji, državi u kojoj joj je data mogućnost da se profesionalno afirmiše, otkrili su njeni prijatelji za “Kurir“.

Prema rečima pevačicinih prijatelja, razlog je novac.

Ona je, naime, već godinama na platnom spisku Demokratske partije socijalista (DPS), čiji je lider Milo Đukanović, i glavna je “zvezda” na svim njihovim proslavama, kako privatnim tako i stranačkim.

Kako kažu sagovornici, zahvaljujući tome Barjaktarovićeva je uspela da za kratko vreme kupi luksuznu nekretninu u širem centru Podgorice, koja ima blizu sto kvadrata, a procenjuje se da je njena vrednost negde oko 150.000 evra.

U tom stanu Jadranka živi, dok u iznajmljeni salonac u Beogradu dolazi samo kad ima obaveze u Srbiji.

Izvori dalje navode da je crnogorska pevačica postala dosta tražena u rodnoj državi kada je 2014. snimila pesmu “Biser Crne Gore”, koja se mnogo svidela lideru DPS Milu Đukanoviću, pa je i Jadranka od tada njegova miljenica među estradnim umetnicama.

Od tada je svakog vikenda imala zakazane nastupe u klubovima na primorju, a kad oni ne rade van sezone, imala je obezbeđene tezge u Podgorici, Nikšiću, Cetinju i drugim gradovima.

Često je, navode sagovornici, pevala i na privatnim skupovima čelnih ljudi DPS, uključujući i Mila Đukanovića, gde je dobijala ogromne bakšiše.

Tako je za manje od dve godine uspela da sakupi para da pazari pomenuti stan u Podgorici.

Jadranka je pre dva dana kratko poručila da neće da se izvini građanima Srbije zbog svog postupka koji je naišao na brojne osude kako publike tako i pevačicinih kolega koji smatraju da će je ovaj potez verovatno koštati karijere.

One su im slomile srca: Folkerke na koje su pali srpski političari

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
247 Shares
247 Shares
Share via
Copy link