Beograd

U Beogradu se izdaje baš sve, pa čak i stan u stanu za 350 €, ali samo za devojke

stan-zgrada

Taman kada smo pomislili da smo čuli i videli sve, pojavio se novi trend na tržištu nekretnina u Srbiji.

Ovoga puta, nije reč o izdavanju stana u kući, garaže u službi mesta za stanovanje ili malene sobe koja košta papreno, već jedan beogradski vlasnik izdaje „zaseban stan u velikom stanu“.

Iako nam nije najjasnije kako ova varijanta funkcioniše, odnosno koliko privatnosti i komfora ima budući podstanara, evo nekih opštih informacija.na tržišti

„Zaseban stan“ ima 60 kvadrata i dve sobe, renoviran je i namešten, i nalazi se na petom od osam spratova. Ima centralno grejanje i mesečno košta 350 evra.

Ostaje nepoznato koliko je ceo stan,a posebno je naglašeno da „nije stan u kući“. Logično, postavlja se pitanje, kolika može biti razlika da li je nekretnina u stanu ili u kući, ako je svakako „delite“ s nekim?

Sve u svemu, stan je pristojno uređen, a mana mu je kupatilo – u odnosu na ostale prostorije. Ima KATV, video nadzor, interfon, parking, lift, klimu, garažu.

U opisu piše sledeće:

„ZASEBAN STAN U SKLOPU VELIKOG STANA, IMA VELIKU SOBU, MALU SOBU, KUHINJU SA TRPEZARIJOM, OSTAVU, KUPATILO. SVE NAMEŠTENO, NOV TELEVIZOR, NOVA VEŠ MAŠINA, NEOGRANIČEN BRZI INTERNET, TV EON KABLOVSKA itd… IDEALNA LOKACIJA, GLAVNA ULICA ZA BEOGRAD, SAMO DEVOJKE.

BEZ PORUKA , SMS i SLIČNO, SAMO POZIV !!!“

Izvor: Telegraf.rs

Novi stanovi u Žarkovu imaju ogromnu cenu i ekskluzivan pogled ka jezeru od đubreta (FOTO)

Helena Duković

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link