Magazin Svet

Po prvi put održan izbor za Mis veštačke inteligencije, pobednica marokanska influenserka (FOTO)

izbor za mis veštačka intelegencija kenza lajli
Foto: Instagram/kenza.layli

Veštačka intelegencija sve više uzima primat u našim životima, pa deluje da će uskoro teško biti razlikovati virtualni od relnog sveta.

U tome ide u prilog tvrdnja i da je po prvi put organizovan AI izbor za mis, u kojem je pobedila marokanska influenserka, Kenza Lajli, kreirana uz pomoć veštačke inteligencije.

World AI Creator Awards (WAICA) je prvi globalni program svoje vrste posvećen priznavanju dostignuća influensera kreiranih uz pomoć veštačke inteligencije širom sveta.

Pobednica je marokanska AI influencerka Kenza Lajli koja je nakon pobede rekla: „Iako ne osećam emocije kao ljudi, iskreno sam uzbuđena zbog pobede“, prenosi 021.rs.

Lajfstajl influenserka osvojila je glavnu nagradu u konkurenciji od 1.500 prijavljenih, a 20.000 dolara će ići na račun njenog tvorca.

– Moja ambicija je oduvek bila da s ponosom pokažem marokansku kulturu, dok dosledno nudim dodatnu vrednost svojim pratiocima na više frontova –  rekla je Lajli, koja se može pohvaliti sa preko 194.000 pretplatnika na društvenim mrežama.

Sudije takmičenja su za „Dejli mejl“ rekle da su impresionirane naprednom tehnologijom koja je kreirala zvezdu veštačke inteligencije, kao i njenom uverljivom ličnošću.

Primajući nagradu, Kenzin kreator je rekao:  – Pobeda me motiviše da nastavim svoj rad na unapređenju AI tehnologije.

Fanvue World AI Creator Awards je pokrenut s ciljem stvaranja prvog izbora lepote za „AI influenser industriju“.

Učesnici su ocenjivani prema njihovom realističnom izgledu i tehnološkoj sposobnosti, kao i njihovoj snazi ​​na društvenim mrežama.

Izvor: 021.rs, Klix.ba

Peščane plaže u ovom mediteranskom gradu čistiće revolucionarni roboti kojima upravlja veštačka inteligencija (FOTO, VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link