Magazin

Najpoznatiju navijačicu ‘kockastih’ godinama povezuju sa sportistima, a ona ljubi arhitektu iz Istre

GS7322NFG5AOTAOTZPNNTNK5KU
EFE

Ivana Knol iskoristila je Svetsko prvenstvo kao priliku za samopromociju, a osim njene uspešne reklamne misije i reprezentativci Hrvatske napravili su još jedan istorijski rezultat.

Ivana je bodrila svoje favorite na svim mečevima u Kataru, a tokom utakmice za treće mesto poznata navijačica ‘kockastih’ bodrila je igrače u društvu pomalo tajanstvenog partnera.

Ivana je dobila mnoštvo komplimenata, privukla je nebrojano mnogo muških i ženskih pogleda, a uspela je da probije i cifru od 3,2 miliona pratilaca na Instagramu.

Ubrzo se saznalo i ime momka koji je bio u društvu lepe Ivane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ante je po medijskim naslovima uspešni direktor jedne istarske firme koja se bavi izgradnjom nekretnina. Prema istim izvorima, to dokazuju i Ivanine fotografije ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gde je često boravila dok je bila u Hrvatskoj.

Ali odaje je još jedan detalj. Naime, ako par godina unazad prelistate Ivanin Instagram profil, videćete da su još uvek objavljene sve zajedničke fotografije s Anteom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Čini se da je par najčešće delio trenutke s putovanja, a prva njihova objavljena fotografija seže u daleku 2014. godinu. Između ostalog, zajedno su posetili Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend te Oktoberfest u Minhenu.

Da Ivana oduvek gaji strast prema fudbalu dokazuje i fotografija sa Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, na kojem joj je društvo takođe pravio tajanstveni dečko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Poslednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine, kad su mnogi počeli da se pitaju zašto ga više ne pokazuje. Tada je otkrila da njen dečko ne želi javno da se eksponira, ali da je upravo on često fotografiše i da mu ne smetaju njene golišave fotografije.

Prošle godine je na pitanje obožavatelja o svom ljubavnom statusu otkrila kako je još uvek u vezi.

– Nisam slobodna poslednjih 11 godina. Prva veza 3 godine, druga 6 meseci i treća, evo, preko 7 godina – otkrila je tada Ivana.

Tada je ispričala kako je mediji često povezuju sa sportistima.

– Stalno me povezuju sa sportistima. Nisam bila ni sa kim u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekta po struci, ali se zapravo bavi građevinom – objasnila je.

Izvor: Story.hr

Ivana na udaru sa svih strana: “Ona nije Hrvatica, mi poštujemo druge kulture”, “Čekamo hapšenje” (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
13 Shares
Share via
Copy link