Magazin

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol napadnuta u Grčkoj

ivana-knol
Foto: Instagram/knolldoll

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol doživela je neprijatnost na letovanju u Grčkoj kada ju je jedna žena napala u lokalu.

Povod za to je, kako ona kaže, ni manje ni više nego to što je partner dotične odmeravao lepu Hrvaticu.

O svemu tome ona je obavestila svoje pratioce na Instagramu.

– Juče uveče sam napadnuta od strane nepoznate žene četrdesetih godina dok sam pila piće s prijateljima, misleći da mi ne treba obezbeđenje u ovoj lepoj, bezbednoj zemlji. Razlog zašto me je napala je zato što je njen partner gledao u mene kada sam ulazila u bar. Ona me je sama čekala 3 sata u kafiću dok ne završim i napala me. Ja je nisam čak ni primetila u baru. Srećom, moja dva prijatelja su je uhvatila i držala dalje od mene. Bila je toliko luda da je govorila da će da me “ubije”. Dobra stvar je da je policija dođla posle sat vremena i priveli su je. Ne pišem ovo da bih vam ispričala priču, već da vas pitam, žene, šta je s vama?” – počela je ona i dodala:

ivana-knol-napad
Foto: Printscreen

– Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Kako ne razumete da je negde uvek neka žena koja je lepša, mlađa, privlačnija, pametnija, moćnija, uspešnija od druge. Što pre prihvatite to postaćete srećnije i bogatije verzije sebe, bićete kompletne, a ne ljubomorne. Ne cenite sebe na osnovu muškarca, zato što su oni tu samo da vam daju snagu ili glavobolju, to zavisi od vašeg izbora. Ali nisu tu da vas vrednuju – napisala je ona.

ivana-knol-napad-2
Foto: Printscreen

Navijač u Holandiji nasrnuo na Ivanu Knol, policija morala da interveniše (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

202 Shares
202 Shares
Share via
Copy link