Film Poznati

Ivana o snimanju scena se*sa u našim filmovima: Reditelj govori „hajde, uhvati ga“

ivana dudic
Instagram/dudicivana

Glumica Ivana Dudić dobro je poznata po svojim eksplicitnim scenama u kojima je glumila, a u gostovanju u emisiji Realna priča otkrila je do detalja kako se te scene i izvode.

Naime, kako bi to bliže objasnila glumica je uzela za primer jednu eksplicitnu scenu sa glumcem Milošem Đurovićem iz dobro poznate serije „Crveni mesec“.

– „Crveni mesec“ kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali – rekla je glumica.

„Razbila je mit“ o tome na koji način se te scene zapravo snimaju jer, kako je rekla, potpuno je drugačije od onoga što večina zamišlja, da se glumci nalaze u jednoj sobi, upale se kamere i svako radi šta želi.

– Tu je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja „hajde uhvati ga“, „ajde, povuci je“ i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano – istakla je glumica.

Udala se za glumca čije je postere kačila po sobi, a najbolje godine provela s muškarcima koji je nisu voleli

90 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap