Magazin Srbija

Ivan pravi i prodaje ajvar, neće u SNS pa ga prijavljuju inspekciji

ajvar
Foto: Profimedia

Ivan Krstić iz Leskovca se na Tviteru požalio svojim pratiocima kako je na meti napada jer pravi ajvar. Naime, neko ga je prijavio inscpekciji zbog toga što se snalazi da pošteno zaradi novac prodajom domaćih proizvoda koje sam pravi.

Iza svega, prema njegovim rečima stoje pritisci na političkoj osnovi ali da on nema nameru da im podlegne.

Ivan kako sam kaže, mora da se bori jer mu finansije nisu najbolje ali je ponosan na svoj trud. Na ove reči dobio je samo reči podrške i hvale a javljali su se i ljudi koji žele da kupe njegov ajvar.

“Aj nesto da razjasnimo! Oni koji se smeškaju i podsmevaju što ja pravim ajvar i kome to smeta može da uradi dve stvari! Da me otprati ili da ćuti. Ako je to sramota i ako vam smeta primenite opciju otprat, blok ili sta god! Baš me briga sta vi mislite o tome! Ja nemam milione. Prema tome, dragi moji prijatelji ja sam to sto jesam i ne stidim se. Da li nekad lupim nesto? Naravno. Ne bih ja bio ja ako to ne bih uradio.

Nisam kriv što sam se razboleo i što moram da preživljavam punih sedam godina i što vas ovde molim da mi pomažete. Mozda će doći vreme kada ću ja nekome pomagati! I hoću. Ponosim se na svoja dobra dela i ponosim se i poštujem sve vas ponaosob koji ste mi pomagali i pomažete. Umem da poštujem i cenim sve do jednog. Hvala vam! Vaš Krcko!”, poručio je Ivan na Tviteru.

 

Za Ivana mušterije imaju samo reči hvale. U komentarima su se javljali i delili pozitivna iskustva koja su imali kupujući njegove proizvode. Jedna mušterija je napisala da je prilikom dostave par tegla stiglo polomljeno ali da je Ivan seo u auto i dovezao nove na njihovu adresu, što ih je oduševilo.

“Dragi drugari, hvala vam na podrsci. Ja moram da se borim da zaradim da kupim drva, da kupim odecu, obucu…sa 8600 dinara pomoci to je nemoguce. Onaj ko me je prijavio njemu na cast! Da menjam svoj politicki stav necu nikad pa makar nemao nista! Da ostanem covek”, poručio je Ivan.

Najmlađi upravnik zgrade ima 19 godina, dvorište buja, sve je pod konac, u liftu muzika

 

Julija Vojinović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ivane kako lažeš svako treba da ima sanitarnu dozvolu za bilo koji prehrambeni prozvod a porez u pravoj državi treba da plaćaju svi svi mi teško živimo zato ne mešaj bilo koju stranku mnogi se ,,pecaju na tvoje kukanje ” radi pošteno i nikakav problem već je postalo jasno koje glavni ,,krivac “!!!

generic vignette (DESK luftika.rs)
241 Shares
241 Shares
Share via
Copy link