Magazin

Ivanović izvređao Vučića: U pitanju je bolestan, neuračunljiv čovek

ivan-ivanovic

U prethodnoj epizodi emisije “Četiri i po muškarca”, koja se emituje na televiziji Nova S, voditelj Ivan Ivanović imao je poruku za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentarišući kontradiktorne izjave šefa srpske države, koji najpre širi paniku i govori kako nam sledi težak period, a zatim kritikuje one koji to čine, Ivanović je rekao da narod ne bi trebao uopšte da sluša Vučića.

Ono što je važno da nauči ovaj narod – morate da naučite da ignorišete predsednika Srbije.

U pitanju je bolestan, neuračunljiv čovek, koji u terapeutske svrhe koristi televizije sa nacionalnom frekvencijom. Šta god da vam on kaže postoji velika šansa da to nije istina, imamo i dokaze za to

– Ono što je važno da nauči ovaj narod – morate da naučite da ignorišete predsednika Srbije. U pitanju je bolestan, neuračinjiv čovek, koji u terapeutske svrhe koristi televizije sa nacionalnom frekvencijom. Šta god da vam on kaže postoji velika šansa da to nije istina, imamo i dokaze za to. U svakom slučaju, ne možete da se oslonite na njega i ne možete da mu verujete – objasnio je Ivanović, a zatim dodao da je “Vučiću teško i da je njegov operativni sistem pretrpeo silna oštećenja tokom prethodnih deset godina”.

– Licne su pregorele, popustio je kalaj tamo gde je lemljeno. U svakom slučaju, mislim da je vreme da predsednik odmori i ja mu to od srca želim. Burazeru, malo da odmoriš, malo da središ misli, pa onda lagano da bežiš iz zemlje – poručio je Ivanović Vučiću.

Ivan Ivanović: Anu Brnabić treba uhapsiti!

Izvor: Nova.rs

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
3K Shares
3K Shares
Share via
Copy link