Magazin

Ivan Ivanović: Anu Brnabić treba uhapsiti!

ivan-ivanovic

Voditelj Ivan Ivanović pokazao je nekoliko inserata u svojoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, te je u jednom trenutku komentarisao i gostovanje premijerke Ane Brnabić u jutarnjem programu na televiziji Pink.

Na njenu konstataciju da je predsednik Srbije bio životno ugrožen, odnosno, da ona ima informacije o tome da je planirano njegovo ubistvo, Ivanović je rekao da treba da leži zatvorsku kaznu zbog uznemiravanja javnosti.

– Ja mislim da nije normalno da predsednica Vlade izađe i kaže ovakvu stvar, ja lično mislim da bi je trebalo uhapsiti zbog uznemiravanja javnosti, jer ja kao građanin ne mogu a da se ne zapitam kakva ste vi to država kada na svaka dva meseca neko hoće da ubije predsednika, a vi onda nemate pojma ko, kada i kako – rekao je Ivanović u emisiji.

Podsetimo, Ana Brnabić gostovala je u jutarnjem programu na televiziji Pink, kada je izjavila da je „sto posto sigurna“ da je bilo planirano ubistvo predsednika Srbije.

ana brnabić hepi
Printscreen

– Ja sam sigurna i sto posto sigurna da je bilo planirano ubistvo Aleksandra Vučića. Ceo narativ je bio takav. Sve je bilo tako organizovano – rekla je Brnabić.

Na pitanje voditeljke gde je to trebalo da se dogodi, da li na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji, Brnabić je odgovorila potvrdno.

– To je ono što mi imamo kao informaciju i to je bio jedan od najtežih dana – odgovorila je Brnabić.

Doktor Gangula: Aleksandar Vučić je tvorac moderne Srbije

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link