Magazin

Ivan koji je poginuo na gliseru iza sebe ostavio dvoje dece, poznati pevač se oprostio od njega

ivan-darko-lazic
Foto: Instagram/darkolazicofficial

Telo Ivana J. (38) koji je nastradao u nesreći na Dunavu u Grockoj poslato je na obdukciju, a biće podvrgnuto i toksikološkim analizama.

Njegova porodica u šoku je nakon tragedije.

– Ivan je sa 12 godina izbubio oca. Gledao je kako gine dok se traktor na kom je bio prevrtao. Bio je dobar kao čovek. Iza njega je ostalo dvoje male dece. Devojka koja je nastradala bila mu je emotivna partnerka- kažu rođaci nastradalog.

Ivan se bavio prevozom pekarskih proizvoda, piše Telegraf.

– Voleo je čamac i bio najsrećniji kada ga je kupio. Bilo ih je petoro na njemu. Čujem da je troje njegovih prijatelja u bolnici- kaže naš sagovornik.

Darko Lazić se oprostio od Ivana

Od stradalog Ivana oprostio se i poznati pevač Darko Lazić, koji je objavio njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku.

Pevač je na svom Instagram profilu napisao emotivnu poruku.

„Duša me boli. Počivaj u miru brate moj“, napisao je Lazić.

Istraga

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nezgode koja se dogodila dana 07.09.2022.godine u Grockoj, na reci Dunav, u Gročanskom dunavcu.

U toku dosadašnjeg postupka, utvrđeno je da su na motornom čamcu bili vozač Ivan J. (38) i njegova devojka Marta A. (37) koji su preminuli na licu mesta, dok su kod N.R., M.B., i N.G., konstatovane lake telesne povrede.

Nakon izvršenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tela preminulih prevežena su na Institut za sudsku medicinu radi vršenja sudsko-medicinske obdukcije.

Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka.

Užasna nesreća na Dunavu, poginulo 2 ljudi, 3 povređeno

40 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap